AUDITION TILMELDING - De tre musketérer af Brd. Price ved Herlev Revy og Teater!
Tilmeld dig audition på De tre musketérer her!
Email address
Introduktion:
Kære alle interesserede,

I er meget velkomne til audition på Herlev Revy og Teaters store opsætning af De tre musketerer, og vi glæder os til at se jer allesammen!

Vi ved godt, at det ikke er lige sjovt for alle at gå til audition. Vi har selv prøvet det masser af gange, og vi gør alt, hvad vi kan for at gøre det så behageligt som muligt. I kommer til audition for vores skyld, og vi sætter pris på hver eneste, der møder op! I skal til audition, for at vi kan se, hvad I kan bidrage med, så lad være med at overveje “hvad vi gerne vil høre eller se”. Overvej udelukkende, hvad du gerne vil vise os, så skal vi nok sige til, hvis vi vil høre mere fra jer!

Vi glæder os til at se jer!

Audition foregår d. 7-8. oktober. Tilmeldingsfristen er d. 30. september kl. 12. Audition afholdes i Herlev Medborgerhus, Herlevgårdsvej 18-20, 2730 Herlev.

Herlev Revy og Teater er en frivillig forening!

Kærlig hilsen
Rasmus Albeck, instruktør
Jonas Hinze, kapelmester
Merete Dam, koreograf
Camilla Eriksen, produktionsleder

Om forestillingen:
I kender måske Mel Brooks klassikeren “Men in Tights”? Forestil jer, hvis Mel Brooks udsatte “De tre musketérer” for samme behandling. Det er dét, Brd. Price har gjort, men helt uden at spolere eventyret! Musicalen er vanvittig morsom og fuld af gigantiske optrin med fede danse, drabelige fægtekampe og smukke ballader, som genren fordrer det, og som vi forventer af den klassiske titel. Musikken er 100% musical. Det lægger sig opad den klassiske letbenede tone, som vi kender fra mange elskede klassikere som “Sound of Music”, “My Fair Lady” eller “Cyrano”, og er man til musicals i det hele taget, vil man synes godt om musikken fra denne forestilling. Som så mange andre musicals i dens vægtklasse, svinger musikken fra øst til vest, alt afhængigt af hvad situationen kræver, så vi når også godt rundt om både ragtime og tango. De tre musketerer låner genrer fra alle mulige lag for at skabe komik, fuldstændig ligesom “The Producers”, “Book of Mormon” og “Spamalot” gør det. Komedien og eventyret er i fokus, og det er fremragende skrevet. Den ene af brødrene kender vi især fra mange års tjeneste ved Cirkusrevyen, og den tone er bestemt også at finde i materialet. Det er eventyrligt, det er stort, det er fjollet, det varmt og det er fantastisk! “De tre musketerer” er et lille mesterværk i sin genre, og en hyldest til den klassiske letbenede eventyrgenre, som vi kender fra gamle actionfilm samt alt det, vi elsker ved musicals.
Om handlingen:
Den unge håbefulde d’Artagnan kommer til Paris for at blive kongens musketér, men kommer i sin iver til at antaste hver af de tre legendariske musketérer: Athos, Porthos og Aramis, som dog er noget forfaldne i deres nuværende tilstand. D’Artagnan får vendt sin situation og optages blandt de tre venner, der således danner det legendariske firkløver. Snart må de drage på en farefuld færd for at redde den franske dronnings renomé, i det den onde kardinal Richelieu ønsker at stille hende i et dårligt lys, for at kunne vælte kongen. De må så grueligt meget igennem for at redde Frankrig og undervejs bliver vor helt naturligvis forelsket. Historien er som vi kender den bedst, men udsat for en Mel Brooks agtig tone, hvor alt vendes på hovedet til stor morskab for publikum. Det til trods står det tragiske eventyr intakt, og der er ikke tale om en disneyficering af den ulykkelige slutning.
Om karaktererne:
D'ARTAGNAN
Vores unge helt! Fuld af vigør og klar til et liv med store gerninger! Lyrisk baryton til et højt ab.

ATHOS
Fordrukken og fortabt musketér. Han mindes sin tabte kærlighed, hvis død han selv er skyld i.

PORTHOS
Jovial for ikke at sige fed musketér med en stor hang til foie gras.

ARAMIS
Damernes ven! Musketérernes Don Juan.

KARDINAL RICHELIEU
Forestillingens skurk! Han ønsker kun at overtage magten fra kongen.

CONSTANCE
D'Artagnans umulige kærlighed og forestillingens heltinde. Lyrisk sopran til et højt a.

MY LADY DE WINTHER
Kardinalens højre hånd. En hensynsløs, men smuk snigmorder. Hun bruger sin skønhed i hendes skruppelløse kamp mod det gode.

ROCHEFORT
Gardisternes anfører og d'Artagnans nemesis.

KONGEN
Som franske konger ofte portræteres: Feminin og smådum.

DRONNINGEN
Ligeså dum som hendes mand og ulykkeligt forelsket i Frankrigs fjende nr. 1: Hertugen af Buckingham.

TREVILLE
Musketérernes anfører.

HERTUGEN AF BUCKINGHAM
Frankrings fjende. Hemmeligt forelsket i dronningen af Frankrig.

BONACIUEX
Constances mand.

DEN UNGE MAND
Vært for en lille vits i finalen.

FÆRGEMANDEN
Færgemand ved Calais.

BØDDELEN
En bøddel.

BORGERE
Paris' borgere. Masser af soloindstik.

LUDERE
Paris' ludere. Masser af soloindstik. Danser med Milady. Dansere.

TIGGERE
Paris' tiggere.

MUSKETÉRER
Kongens musketerer.

KOMMENTATORER
Kommenterer kampen mellem musketererne og gardisterne.

KROGÆSTER
Krogæster i Paris' kroer.

GARDISTER
Kardinalens mænd. Masser af fægtekampe!

FOLK VED HOFFET
Ved kongens hof i Paris. Danser cerimonelt ved ballet. Dansere.

KORPIGER
Porthos' kokkepiger. Danser med Porthos. Dansere.

MUNKE
Munke ved det kloster som Aramis gemmer sig i. Danser med Aramis. Dansere.

NONNER
Nonner ved det kloster som Constance gemmer sig i.


Om audition:
I kommer først ind til koreografen i større grupper. Her skal I blandt andet danse, men da forestillingen også indeholder en masse anden “bevægelse” end dans, vil I opleve, at I kommer til at lave en masse andet end bare at danse. Der er ikke tale om en konkurrence i at lære koreografi hurtigt. Det er noget ganske andet denne gang. Bare rolig! Det bliver hverken dumt eller pinligt. Vi hader selv sådan noget. Når I har “danset”, kommer I ind en ad gangen og synger for os. Til audition skal alle både “danse” og synge.

Til sangaudition skal du synge en af de sange, som står på listen herunder. Hvis du trykker på titlen, bliver du sendt videre til youtube. Linket repræsenterer den udgaven som pianisten også har lyttet til, og det er således den form og toneart vi går ud fra, at du vil synge. Nogle af sangene findes i 1000 udgaver nemlig, så det er meget godt at have et fælles udgangspunkt. Hvis du vil have sangen sat op eller ned eller lign., så siger du det bare til din audition. Hvis du vil synge noget helt andet, skal du henvende dig til produktionslederen og sende en node i pdf i den form og toneart, som du vil synge den i, senest 14 dage inden din audition. Noder kan almindeligvis købes på musicnotes.com. Det er ikke sikkert, at vi har tid til at høre hele sangen, så du skal ikke være ked af at blive afbrudt. Det handler kun om tid. Vi vil gerne se DIG, så hvis du går helt i panik over mulighederne, så sæt den du bedst kan lide op eller ned, eller find en anden sang. Bare du lige skriver til os 14 dage inden.

UDFYLD FORMULAREN
Alle roller er åbne for audition. Du må dog gerne gøre op med dig selv, om du kun går efter en solistrolle, eller om du også vil være med som ensemble. Tilmeldingsfristen er 30/09 kl. 12.00. Auditiontider fremsendes hurtigt efter tilmeldingsfristen.
For- og efternavn
Your answer
Alder
Skriv din alder på premieren den 7. juni 2018 - du skal nemlig være fyldt 16 på premieredatoen
Your answer
E-mail
Ja, igen! For en sikkerheds skyld!
Your answer
Mobilnummer
Your answer
I hvilke tidsrum kan du komme til audition?
Sæt kryds ved flere tidsrum, hvis du har mulighed for det. Hvis du ikke kan komme nogle af dagene, så sæt kryds i "Ingen af dagene", så prøver vi at finde en løsning. Jeg er klar over, at vi har ramlet ind i en øveweekend for to andre foreninger. Der skulle være et tidspunkt tidligt søndag morgen (og måske sent lørdag), som I kan komme til i. Det kan tage alt fra en til to timer fra I går ind til dans og til I er færdige med sang. Det er ikke en fejl, I ikke kan vælge søndag kl. 10-12.
Required
Om at vælge om man *kun* vil være solist, ensemble eller begge dele.
Du skal nu tage stilling til, om du *kun* vil være med, såfremt du får en solistisk rolle, eller om du også er interesseret i ensemblefunktioner. Der er intet galt i at sige, at man kun vil være solist. I skal bare vide, at hvis I kun ønsker en solistrolle, og vi kun kan tilbyde en ensembleplads, så modtager I et afslag på lige fod med dem, der i øvrigt får afslag. I skal i det følgende give udtryk for, hvad I "minimum" skal have, for at være med. Vær ærlige! Vi forstår det godt.
For at være med i forestillingen, skal jeg minimum have...
Foreløbige afbud og diverse
Skriv her de afbud, du allerede nu ved, at du har samt alle andre informationer, du synes, vi skal have.
Your answer
VIGTIG INFO VEDR. PRØVEFORLØB
Der er prøver i Herlev hver tirsdag og torsdag fra kl. 19-22, plus et par weekender, med prøvestart tirsdag den 16. januar 2018. Der vil foreligge en nøjagtig prøveplan en måned frem af gangen, hvor der fremgår præcis, hvad vi skal øve, og hvem der skal møde. Selvfølgelig kan man være nødsaget til at melde afbud et par gange, men det skal holdes til et minimum. Hvis du allerede nu kan se, at der er 3-4 øvegange, hvor du ikke kan komme, så kan du desværre ikke være med i forestillingen. Vi forsøger at være fleksible, men vi er nødt til at sikre kvalitet og sammenhængskraft i forestillingen.

Audition: Den 7-8. oktober
Tilmeldingsfrist: Den 30. september kl. 12
Prøvestart / læseprøve: Den 16. januar kl. 19
Prøver: Hver tirsdag og torsdag fra 19-22 samt weekenden/helligdagene i uge 6, 12, 17 og 20 fra 10-17
Get in: Den 24. maj
Premiere: Den 7. juni
Spilleperiode: Den 7-16. juni

Her er et link til produktionsplanen. Læs den omhyggeligt!
https://drive.google.com/file/d/0B_8UYfh0toW1d2tTcVRHZ3hESFU/view?usp=sharing

Audition afholdes i Herlev Medborgerhus, Herlevgårdsvej 18-20, 2730 Herlev.

Evt. spørgsmål rettes til produktionslederen, Camilla Eriksen, på: camillaeriksen89@gmail.com.

A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Please complete the captcha before submitting the form.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms