3. ISTARSKI ENERGETSKI DANI - Energetska učinkovitost, obnovljivi izvori energije i prilagodba klimatskim promjenama
HSZG, kao suorganizator, Vas poziva da sudjelujete na 3. Istarskim energetskim danima koji će se održati u Pazinu od 24. do 26. svibnja 2018. godine.

Glavne teme 3. ISTARSKIH ENERGETSKIH DANA su:

• Energetska učinkovitost
• Obnovljivi izvori energije
• Prilagodba klimatskim promjenama

3. godinu zaredom organiziraju se energetski dani u Pazinu, u suradnji s Hrvatskim savjetom za zelenu gradnju, Istarskom regionalnom energetskom agencijom i HGK, Županijskom komorom u Puli.
Cilj energetskih dana je povećanje svijesti o postizanju energetske učinkovitosti, korištenju obnovljivih izvora energije te prilagodbe klimatskim promjenama.

Ove godine je naglasak i na umrežavanju brojnih projekata obzirom da će se u sklopu provedbe Life SEC Adapt projekta diseminirati važnost izrade Strategija prilagodbe klimatskim promjenama koje izrađuju i istarski gradovi Buzet, Labin, Pazin, Poreč, Pula i Rovinj pod koordinacijom Istarske razvojne agencije po metodologiji Istarske županije i u suradnji s partnerima iz Italije, Španjolske i Grčke.

Poduzeća/Institucije članovi HSZGa koja sudjeluju na 3. ISTARSKIM ENERGETSKIM DANIMA sa edukativnim i promotivnim prezentacijama 24.05.2018. godine su: Danfoss d.o.o., Gealan d.o.o., Hoval d.o.o., Philips d.o.o. i Mapei Croatia d.o.o., dok će izlagač biti tvrtka JUB d.o.o.

Kako biste zajedno s nama i svim ostalim uključenim dionicima provodili transformaciju hrvatskog tržišta graditeljstva i nekretnina prema održivosti, promovirajući programe zelene gradnje i tehnologije, kao i integraciju dostupnih i stečenih znanja, iskustva i spoznaja o zelenoj gradnji u projektiranje i dizajn, te izvođenje i funkcioniranje građevina u Hrvatskoj pozivamo Vas da nam se pridružite.

Vidimo se od 24. – 26. svibnja u školsko-gradskoj sportskoj dvorani u Pazinu!

3. ISTARSKI ENERGETSKI DANI su BESPLATNI za sve sudionike.

Ljubazno molimo da u prijavnici naznačite Vaše sudjelovanje pojedinačno za svaki dan kako bismo imali točnu evidenciju svih sudionika *
Required
Prezime sudionika
Your answer
Ime sudionika
Your answer
Naziv tvrtke
Your answer
Funkcija
Your answer
E-mail
Your answer
Mobitel
Your answer
Sukladno članku 21. Zakona o zaštiti osobnih podataka te na temelju EU propisa o zaštiti podataka koja će se početi primjenjivati u Hrvatskoj 25. svibnja 2018, ljubazno molimo Vaš pristanak za korištenje istih putem on-line prijavnice odgovorom DA uz pojašnjenje niže. „Izjavljujem da se gore navedeni osobni podaci mogu koristiti (ime, prezime, naziv poduzeća, funkcija, e-mail i mobitel, kao i drugi podaci o mom poslodavcu, položaju ili funkciji kod poslodavca, podatke o događaju koji sam pohađao, mjesto i datum događaja, potvrdu, certifikat, licence itd.) u marketinške svrhe*.
*
Hvala Vam na prijavi!
*Marketinške svrhe uključuju: vođenje evidencije o sudionicima događaja, uključujući evidenciju o broju događaja (i na kojima) je osoba sudjelovala; za analiziranje i utvrđivanje iz kojih organizacija sudionici dolaze i kakve funkcije obnašaju u tim organizacijama; za slanje e-pošte (e-mailova) s ciljem informiranja o edukacijama, simpozijima, novostima, o uslugama i događanjima, bilo kod organizatora ili kod trećih strana (partnera, sponzora, ostalih sudionika događaja); za kontaktiranje telefonom, u svrhu predstavljanja strukovnih sistemskih rješenja pojedincu ili poslodavcu; a prema prethodnom dogovoru također i na njihovoj adresi; za praćenje čitanja poslanih poruka e-pošte, koje je pojedinac otvorio ili nije otvorio, veze koje je otvorio ili kliknuo (sadržaj koji je pročitao ili gledao), koliko je vremena čitao ili pregledavao pojedinačni sadržaj; za segmentiranje pojedinaca na temelju činjenica iz prethodne alineje i daljnje slanje prilagođenih (individualiziranih) e-poruka (to znači da različiti pojedinci mogu primati e-poštu s različitim sadržajem), s ciljem boljeg (relevantnijeg) informiranja pojedinaca i postizanja veće razine odgovora na vijesti poslane e-poštom; za objavljivanje u stručnim medijima i na web stranicama, s primarnim ciljem promicanja pojedinca i njegovog poslodavca (ovlašteni arhitekt, licencirani izvođač, ..);davanje certifikata, potvrda, licenci itd. sudionicima događaja i vođenja evidencije s tim u vezi.
Organizator (HSZG) prikuplja, pohranjuje, obrađuje i prosljeđuje svojim ugovornim operatorima podatake, i to u gore navedene svrhe.
Svjestan(-na) sam i prihvaćam da operator može trajno zadržati moje osobne podatke, sve do mog otkazivanja ovog pristanka, osim ako je svrha obrade u danim okolnostima već postignuta - u ovom slučaju, operator je dužan osobne podatke kojima je postignuta Svrha obrade, učinkovito i trajno izbrisati ili anonimizirati.
Upoznat(-a) sam s činjenicom da se takav pristanak za obradu osobnih podataka može u bilo kojem trenutku poništiti ili promijeniti, bez ikakvih negativnih pravnih posljedica za mene.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service