Preinscripcions RUTA VERDI I PUCCINI 2021 amb Joan Vives
Preinscriu-te a aquest viatge, omplint el següent formulari (un per cada persona interessada).

IMPORTANT: aquest formulari és per elaborar la llista de persones interessades a fer el viatge i establir-ne l'ordre de prioritat. En el cas dels viatgers inscrits al viatge del 2020, tenen la plaça garantida si van deixar l'import de la paga i senyal per a l'edició 2021.

L'import definitiu del viatge es confirmarà tan bon punt els nostres proveïdors ens notifiquin els preus per a 2021, moment en què us enviarem el programa amb tot el detall habitual, i es podran reconfirmar les places reservades o sol·licitar la baixa i la devolució de la paga i senyal abonada.

En el supòsit que tinguem més persones inscrites amb paga i senyal de les que es permetin en el moment de viatjar, tot i haver garantit la plaça amb la paga i senyal, només es podran acceptar els participants permesos, segons aquest mateix ordre de preinscripció, i a la resta se'ls farà la devolució corresponent de l'import abonat, o es deixarà en dipòsit per la següent edició o per algun dels altres viatges als quals es vulguin inscriure, segons el que prefereixin.

Més informació a reserves@baraka.cat
Email address *
Nom *
Cognom 1 *
Cognom 2 *
DNI - NIE *
Telèfon de contacte (fix) *
Telèfon de contacte (mòbil) *
Altres qüestions importants a l'hora de viatjar *
Si us plau, indica'ns si tens alguna situació especial que requereixi prendre mesures particulars durant el viatge (mobilitat, malaltia crònica, dieta especial, al·lèrgies alimentàries, intoleràncies...)
Tipus d'habitació *
En cas de compartir habitació, si us plau indica el nom o noms.
IMPORTANT: aquesta dada és exclusivament per organitzar la distribució de les habitacions. NO S'ADMETEN COM A INSCRITES les persones que només estan nombrades en aquest camp. CAL OMPLIR EL FORMULARI PER INSCRIURE A CADA PERSONA.
Algun comentari més?
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Baraka Club de Viatges. Report Abuse