Curs EFT Nivel 1-2 Constanta 15-17 noiembrie 2019
Email address *
Nume si prenume *
Telefon *
Oras *
Date de facturare:
Pers. fizica: adresa C.I.
Pers. juridica: nr. reg. com., C.U.I., nume delegat
Doresc sa achit: *
Mesajul tau
Nota de informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date conform Regulamentului UE 679/2016(GDPR)
1.Ce date prelucram in baza formularului de inscriere, scopurile in care prelucram datele si temeiurile juridice?

Datele personale pe care le prelucram de la dumneavoastra prin intermediul formularului de inscriere de pe site-ul nostru, www.eft-mr.ro , sunt:
- nume, prenume, e-mail, telefon in scopul inscrierii la cursuri si in scopul transmiteri informatiilor privind cursurile, avand ca temei legal interesul legitim al ‘’ARCHANGEL RAPHAEL&CO SRL’’;
-nume, prenume, adresa de domiciliu(C.I) in scopul intocmirii facturilor, avand ca temei juridic obligatia legala ce revine “ARCHANGEL RAPHAEL&CO SRL’’ ;

2.Marketing electronic
Pe baza consimtamantului dumenavoastra, vom folosi marketingul electronic(e-mailuri) pentru a va comunica desfasurarea urmatoarelor module despre care consideram ca va intereseaza, inclusiv informatii si actualizari referitoare la modulele viitoare. Ulterior, daca nu doriti sa primiti aceste comunicari, va puteti adresa cu o cerere de incetare a prelucrarii datelor in acest scop, la adresa de e-mail: intalnirileoaneisorescu@gmail.com.

3.Comunicarea datelor catre alte persoane
Datele dumneavoastra cu caracter personal(nume, prenume, e-mail) vor fi transmise catre Karl Dawson EFTMRA Academy , situata in UK(SEE) pentru a tine o evidenta a participantilor la cursuri si pentru diverse comunicari prin e-mail ce v-ar putea interesa. Ulterior, daca nu doriti sa mai primiti aceste informari, va puteti adresa cu o cerere de incetare a prelucrarii datelor(e-mail) in acest scop, la adresa de e-mail: intalnirileoaneisorescu@gmail.com

4.Durata de stocare a acestor date
Datele cu caracter personal furnizate de dumneavoastra vor fi pastrate atat timp cat este necesar indeplinrii scopurilor firmei. Datele colectate in scop de marketing electronic pe baza consimtamantului dumneavoastra(e-mail) vor fi stocate pana in momentul retragerii consimtamantului. Nu se vor folosi datele in alte scopuri decat cele mentionate.

5.Protectia datelor personale
Ne straduim sa pastram datele dumneavoastra cu caracter personal inregistrate in mod corect. Am implementat masuri organizatorice, tehnice si administrative adecvate pentru a proteja datele personale in cadrul site-ului nostru. Oferim persoanelor un nivel de acces rezonabil pentru a revizui si corecta datele acestora cu caracter personal. Vom depune eforturi rezonabile pentru a face corecturile necesare. In cazul in care considerati ca interctiunea cu noi nu mai este sigura( scurgeri de date cu caracter personal), va rugam sa ne anuntati imediat.

6.Drepturile dumneavoastra
a) Dreptul la informare – aveti dreptul sa cunoasteti, chiar de la momentul la care se face colectarea datelor, modul in care datele dumneavoastra urmeaza a fi utilizate, drepturile pe care le aveti cu privire la respectivele date, destinatarii acestora, etc.;
b) Dreptul de acces – inseamna ca aveti dreptul de a obtine o confirmare din partea noastra ca prelucram sau nu datele cu caracter personal care va privesc si, in caz afirmativ, acces la datele respective si la informatii privind modalitatea in care sunt prelucrate datele.
c) Dreptul la portabilitatea – datelor se refera la (i) dreptul de a primi datele personale intr-un format structurat, utilizat in mod curent si care poate fi citit automat si la (ii) dreptul ca aceste date sa fie transmise direct altui operator, daca acest lucru este fezabil din punct de vedere tehnic.
d) Dreptul la opozitie – vizeaza dreptul de a va opune prelucrarii datelor personale atunci cand prelucrarea este necesara pentru indeplinirea unei sarcini care serveste unui interes public sau cand are in vedere un interes legitim al operatorului.
e) Dreptul la rectificare – se refera la corectarea, fara intarzieri nejustificate, a datelor cu caracter personal inexacte. Rectificarea va fi comunicata fiecarui destinatar la care au fost transmise datele, cu exceptia cazului in care acest lucru se dovedeste imposibil sau presupune eforturi disproportionate.
f) Dreptul la stergerea datelor („dreptul de a fi uitat”) – inseamna ca aveti dreptul de a solicita sa va stergem datele cu caracter personal, fara intarzieri nejustificate.
g) Dreptul de a se opune marketingului direct – Aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor dvs. personale in scopul marketingului direct.
h) Dreptul de a formula o plangere – Daca nu sunteti multumit de un aspect al modului in care va prelucram datele sau drepturile v-au fost incalcate, puteti depune o plangere la Autoritatea de Supraveghere, care este ANSPDCP sau sa va indreptati in justitie.

*Va rugam sa ne contactati la intalnirileoaneisorescu@gmail.com daca doriti sa va exercitati oricare dintre drepturile dvs. sau daca aveti intrebari cu privire la modul in care prelucram datele dvs. personale.

/!\ Este necesar sa completati campurile obligatorii(*) pentru a va putea inscrie la curs. In caz contrar, inscrierea nu este valabila.

ACORD PRIVIND PRELUCRAREA DE DATE PE BAZA CONSIMTAMANTULUI: *
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy