Wat doet Dorpsbelang Oudehaske?
Dorpsbelang behartigt de belangen van de inwoners van Oudehaske en Nijehaske. Dorpsbelang onderhoudt contacten met de dorpsbewoners, met de plaatselijke verenigingen en ondernemers, met scholen en kerken. Daarnaast heeft Dorpsbelang een schakelfunctie tussen het dorp en gemeente, provincie, staatsbosbeheer, waterschap en vele andere organisaties.
Door veel van deze organisaties wordt het beleid bepaald. Dorpsbelang kan hier kritisch naar kijken en met deze organisaties in gesprek gaan over het bijstellen van het voorgenomen beleid en aanbevelingen doen.
Voor deze inspanningen vraag Dorpsbelang bij haar leden een contributie van €7,50 per jaar waarvan ook lokale activiteiten worden georganiseerd en investeringen worden gedaan voor de leefbaarheid in de dorpen.
Het bestuur van Dorpsbelang en haar commissies bestaat volledig uit vrijwilligers die zich in hun vrije tijd belangeloos inzetten voor het dorp.


Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Steun ons en word lid van Dorpsbelang voor €7,50 per jaar
Ja ik wil lid worden en verleen hierbij, tot wederopzegging onderstaande machtiging om jaarlijks omstreeks 25 maart, met ingang van 2021, van hieronder genoemde rekening bedragen af te schrijven, wegens het innen van de jaarlijkse contributie als lid van Dorpsbelang Oudehaske e.o. Een machtiging kan altijd simpel weer worden ingetrokken door een mail te sturen naar het bestuur van dorpsbelang Oudehaske via: dorpsbelang.oudehaske@hotmail.com

KvK nr.: 40002242

Bankrekeningnummer.: IBAN *
Voor - en Achternaam *
Adres: *
Postcode en Woonplaats: *
Datum: *
Privacyverklaring
Uw gegevens zullen enkel gebruikt worden voor activiteiten en projecten die gerelativeerd zijn aan het dorpsbelang. Voorbeelden zijn Ledenvergaderingen, oproepen om uw mening te geven over de woonplaats en omgeving door bijvoorbeeld enquetes of brainstormavonden, bijeenkomsten, openbare vergaderingen die in de toekomst worden georganiseerd. Het innen van contributie of activiteiten waaraan het dorpsbelang een bijdrage verleend. Uw gegevens worden nooit zonder toestemming aan derden verleend. Door het formulier te verzenden gaat u akkoord met deze privacyverklaring.
Hartelijk bedankt voor uw inschrijving.
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy