Vols que l'equip de MolletHub contacti amb tu? Donem resposta als teus dubtes i inquietuds
Des de l'Ajuntament de Mollet del Vallès, a través del MolletHub, t'oferim atenció professional i personalitzada per a tu i pel teu negoci.

Els serveis que oferim al Mollet Hub s'adrecen a persones emprenedores que volen iniciar el seu propi negoci, empreses en creixement i/o consolidació, autònoms, pimes, ... També oferim sessions de testeig de productes i serveis, per posar a prova els teus nous productes abans de llençar-los al mercat, i assessorament en transformació digital i ciberseguretat. 

Si vols que et truquem, omple aquest formulari i ens posarem en contacte amb tu. Seguim connectats per tu!
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Nom *
Telèfon de contacte *
Consulta o motiu de la trucada *
Introduir dades personals a la nostra base de dades
L'informem que les seves dades formaran part, o ja estan incloses, en un fitxer sota responsabilitat de l'EMPRESA MUNICIPAL PER A LA FORMACIÓ OCUPACIONAL I L'OCUPACIÓ per a les finalitats legítimes de gestió i relació entre ambdues parts. Podran ser comunicades a altres organismes de l'Ajuntament per a les mateixes finalitats o a organitzacions externes quina intervenció es requereixi per a la realització del servei que oferim, així com a les assenyalades per la normativa vigent. Poden exercir-se els drets d'accés, rectificació, supressió, limitació de tractament, portabilitat i oposició respecte al tractament, comunicant-nos-ho a EMPRESA MUNICIPAL PER A LA FORMACIÓ OCUPACIONAL I L'OCUPACIÓ  mitjançant correu electrònic a INFO@EMFO.CAT
Accepto? *
Required
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Empresa Municipal EMFO. Report Abuse