Lustrum Trui
Hai! Leuk dat je dit formulier wil invullen.

Ga je mee naar de lustrumdag, of wil je alleen een lustrumboek, steentje of legobottertje? Het kan allemaal.

De merchandise zal bij de lustrumdag op te halen zijn, en vanaf dan ook op de Bolk (laat even weten wanneer je langskomt via lustrum@bu130.nl, dan zorgen wij dat er iemand is om het aan je te geven).

Wil je nog meer mensen meenemen of merchandise bestellen? Kan gewoon, vul dan nog een keer het formulier in.

Mocht het hele feestje nou weer niet doorgaan, dan organiseren we een borrel zodra dat weer kan en kun je ook dan je merchandise ophalen
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Wie ben je? *
Emailadres *
Telefoonnummer
Doe je mee aan de Lustrumdag op 19 februari? *
Met hoeveel mensen kom je?
Clear selection
Eet je / eten jullie mee?
Clear selection
We hebben de volgende dieetwensen:
Ik eet alles
Vegetarisch
Pescetarisch
Veganistisch
Allergie (vul bij de volgende vraag in welke)
n.v.t.
Jijzelf
Gast 1
Gast 2
Gast 3
Gast 4
Clear selection
Om welke allergie(ën) gaat het?
Welke merchandise wil je hebben? (op=op en wie het eerst komt, wie het eerst maalt) *
Captionless Image
0
1
2
3
4
5
Lustrumboek (€10,-)
Steentje (€3,-)
Legobotter (€18,-)
Zwalontafel en schilderijtjes
 De salontafel gemaakt van het oude zwaard (in de wandelgangen inmiddels bekend als Zwalontafel) is met heel veel liefde, zorg en aandacht gemaakt door oud-kluscom Wiebe Kralt. De tafel bestaat uit het bovenste stuk van het zwaard, waarbij de breuk nog zichtbaar is, maar mooi is afgewerkt met doorzichtige epoxy. Hij heeft passende eiken poten gekregen, met een iroko onderblad voor de koffietafeltijdschriften. De afmetingen van de tafel zijn 135cm lang, 65 cm breed, en 45 cm hoog. De Zwalontafel zal worden verloot onder mensen die minimaal 300.- doneren, of een periodieke donatie doen van 150.- per jaar voor 5 jaar.

Ook is onze favoriete kluscom Vink momenteel hard aan het zwoegen om een aantal schilderijtjes te maken. Deze zullen onder iedereen die 15 euro of meer doneert worden verloot, zo kan een klein bedrag ook nog lonen! Voor een impressie is er verderop een foto van een eerder schilderijtje te vinden.

Op de lustrumdag zullen wij de winnaars van de loterij bekend maken. Donaties gedaan tot de dag van tevoren (18 februari 23:59) worden meegenomen.

De opbrengsten van de donaties zullen naar het aankomend groot onderhoud gaan waarbij de volledige boordrand wordt vervangen, en vooral ook de gemiste inkomsten door corona een beetje compenseren. De Stichting is bovendien aangemerkt als culturele ANBI. Giften boven een drempelbedrag zijn daarom voor 125% aftrekbaar van de inkomstenbelasting. Dit drempelbedrag vervalt als je periodiek wilt doneren aan de Stichting, neem hiervoor contact met ons op. Voor meer informatie, zie  https://www.bu130.nl/giften.

Doneren kan op NL49INGB0003030194 t..n.v. Stichting tot behoud van de BU130, o.v.v. "Donatie", zodat wij het makkelijk terug kunnen vinden.

Wil je wel doneren, maar heb je geen behoefte aan een tafel of schilderij? Dan is dat uiteraard ook heel erg welkom! Zet het in de omschrijving of stuur één van ons een appje, of een mailtje naar lustrum@bu130.nl .
Klinkt gaaf toch?
Clear selection
Voeg eventuele vragen of opmerkingen hier toe
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy