SEMINARI SUPERVISIÓ Treball terapeùtic i educatiu amb nens i adolescents ambTEA
Inscripció al seminari supervisió CARRILET novembre 2018 - juny 2019
Email address *
NOM *
Your answer
COGNOMS *
Your answer
DNI *
Your answer
PROFESSIÓ *
Your answer
LLOC DE TREBALL *
Your answer
TELÈFON DE CONTACTE *
Your answer
MAIL DE CONTACTE *
Your answer
De conformitat amb el Reglament General de Protecció de Dades (Reglament UE 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell, de 27 de abril, relatiu a la protecció de les persones físiques en el que respecta al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades), l’informem que les dades que ens proporcioni en el seu nom o en representació d’un usuari, es tractaran per CENTRE ESPECIAL CARRILET, S.C.C.L. Cif F08529448, amb domicili al carrer Campoamor, nº 5, 08031 Barcelona. Tel. 93 427 74 19. E-mail: carrilet@carrilet.org, el qual actua com a Responsable de Tractament, i autoritza el seu tractament amb la finalitat de gestió de les jornades, cursos, actes i esdeveniments formatius, per tant, la base jurídica és la prestació del servei contractat.

És necessari que ens proporcioni totes les dades que li demanem, i qualsevol dada que no ens doni, podrà tenir com a conseqüència que no podrem prestar-li el servei contractat.

Les seves dades i/o del seu representat, no seran cedides a persones físiques ni jurídiques públiques o privades sense el seu consentiment o si no ho autoritza una llei. No obstant, les seves dades podran ser proporcionades a aquelles entitats que ens prestin serveis, com per exemple, a l’empresa que ens presten serveis de manteniment informàtic, i també Google Inc. tindrà accés a les seves dades que ens proporcioni a través del Google Forms, que és el formulari de recollida de dades que utilitzem per apuntar-se a un curs, empresa que té servidors fora de la UE i que per tant, aquest servei suposa una transferència internacional de dades però que compleix amb els estàndards que garanteixen el compliment de la normativa en protecció de dades vigent a la UE, atès que Google es troba inscrita al llistat d’empreses adherides a l’Escut de Privacitat, que pot consultar al següent enllaç: https://www.privacyshield.gov/list.

Així mateix s’informa de la possibilitat d’exercir els drets d’accés, rectificació, cancel•lació-supressió, oposició, limitació al tractament i a la portabilitat de les seves dades, mitjançant petició escrita a CENTRE ESPECIAL CARRILET, S.C.C.L., amb domicili al carrer Campoamor, nº 5, 08031 Barcelona, o per correu electrònic a carrilet@carrilet.org.

En cas que vostè hagi consentit en l’enviament de comunicacions electròniques informatives dels cursos i jornades, pot revocar l’esmentat consentiment en qualsevol moment mitjançant un correu electrònic a carrilet@carrilet.org.

Les dades del Delegat de Protecció de Dades és:

Nom i cognoms: Cristina Morales.
Dades de contacte: c/ Ros de Olano, nº 6, ent.1ª, 08012 Barcelona.
E-mail: cristinamorales@icab.cat Tefn.635.044.976

Pot consultar informació addicional i detallada en matèria de protecció de dades a la pàgina web: http://es.carrilet.org/politicaDades.html.

A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service