Споделуваме искуство преку серија бесплатни вебинари
Здраво на сите ! Бидејќи една од главните цели на Дата Мастерс е споделување на искуство и знаење - Ќе направиме серија бесплатни вебинари од областа на Data Science по ваша желба. Споделете со нас за каков вебинар сте најзаинтересирани.
Научи нешто ново и напредувај во кариерата! 😊
Одберете на која возрасна група припаѓате? *
Required
На кој бесплатен вебинар би сакале најмногу да присуствувате? *
Наведете под-тема која специфично Ве интересира од темата која ја селектиравте во претходното прашање *
Напишете ваш предлог за бесплатен вебинар :)
Вашиот e-маил (опционално)
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Data Masters. Report Abuse