Volontiranje u Studentskom poduzetničkom inkubatoru
Ekonomski fakultet u Splitu pokrenuo je 2016.godine Studentski poduzetnički inkubator(SPI) s ciljem poticanja poduzetništva i uspješnosti poduzetničkih pothvata među svim studentima Sveučilišta u Splitu. Svake godine održava se višemjesečni program mentoriranja mladih poduzetnika u području financija, marketinga i drugih disciplina koje su potrebne za ostvarivanje poduzetničkog pothvata.

SPI je organizator i mnogobrojnih događanja te konferencija, među kojima se ističu STup  (međunarodno sveučilišno startup natjecanje), Get in the Ring (natjecanje najinovativnijih poduzetnika s nagradnim fondom od 300 tisuća kuna i putom na svjetsko finale), Global Entrepreneurship Week (Svjetski tjedan poduzetništva koji se obilježava svake godine trećeg tjedna u studenom), Smart City Challenge (hackathon na području pametnih tehnologija koji se organizira u suradnji s Gradom Splitom), Hack4Split (društveni hackathon kojem je cilj pronalazak rješenja za napredak naše lokalne zajednice) i Studentski digitalni HUB (edukacije za jačanje vještina i konkurentnosti mladih na tržištu rada).

Ovim putem, SPI raspisuje poziv za volontere za ak.god. 2023./24. koji će sudjelovati u provedbi predviđenih ovogodišnjih projekata i aktivnosti.

Odabrani studenti (volonteri) u Studentskom poduzetničkom inkubatoru, dobit će od strane Ekonomskog fakulteta potvrdu o volontiranju (služi kao potvrda o stjecanju iskustva/praksi). Osim toga, svi volonteri koji se svojim radom, trudom i zalaganjem iskažu, dobit će preporuku za posao.

Za uspješnu prijavu za volontiranje, molimo da popunite ovaj obrazac. Broj volontera koji će se primiti u SPI je ograničen. Svi prijavljeni studenti, biti će pozvani na kratak razgovor.  
Email *
Ime i prezime *
Kontakt broj
*
E-mail adresa
*
Fakultet, smjer i godina
*
Imaš li iskustva u volontiranju?
*
U slučaju da imaš iskustva u volontiranju, ukratko opiši gdje, kada, koliko dugo te navedi zaduženja u službi volontera.
Što te motivira na volontiranje u Studentskom poduzetničkom inkubatoru?
Što očekuješ od volontiranja u Studentskom poduzetničkom inkubatoru?
Ovim putem potvrđujete da ste suglasni da se vaši osobni podaci prikupljeni putem prijavnice za volontiranje u SPI-u mogu koristiti za potrebe obavještavanja i daljnje komunikacije vezane za temu natječaja.
*
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy