Înregistrare Curs Introducere în Smart City - sesiunea 2020
Vă rugăm să completați cu atenție toate spațiile marcate cu *.
1. Cheltuielile pentru formarea și perfecționarea profesională a personalului angajat sunt cheltuieli deductibile conform Codului Fiscal, art 21, alin. 2, lit. H. Autoritățile și Instuțiile publice au obligația să prevadă în bugetul anual propriu sumele necesare pentru acoperirea cheltuielilor de perfecționare conform legii 188/1999, modificată, completată și republicată.
2. Completarea formularului de înscriere presupune acordul dumneavoastră explicit pentru a primi informații legate de acvitatea companiei pe care o reprezentați - consultați www.romaniansmartcity.ro secțiunea Date personale pentru informații suplimentare. Datele dvs., sunt folosite strict pentru completarea certificatelor de absolvire şi pentru transmiterea ofertei de programe de formare profesională. Ele vor fi securizate în baza de date a ARSCM.
Email address *
Nume *
Prenume *
Numele companiei sau al instituției *
Funcția deținută în instituție *
Adresa *
CUI
Nr. Reg. Com.
Contul Bancar *
Banca *
Telefon *
E-mail *
Agendă 2020 *
Required
Număr cursanți înscriși *
Reduceri oferite
Clear selection
Sunt de acord să primesc pe e-mail informaţii cu privire la programele și proiectele organizate de ARSCM *
Required
Prin prezentul formular, acceptați și sunteți de acord cu termenii și condițiile ofertei. Înregistrarea este completă doar după achitarea costurilor aferente comenzii dvs. Plata se va face în termen de maxim 3 zile din momentul înregistrării. ARSCM își rezervă dreptul de a anula total sau parțial datele unui program de educație din cauza unei situații neprevăzute. ARSCM va înapoia în totalitate sumele încasate pentru programele educaționale anulate din vina sa. După înregistrare, puteți oricând modifica numele persoanei delegate în cadrul programului (fără costuri suplimentare). În cazul neparticipării sumele achitate nu se restituie. Datele solicitate sunt necesare pentru facturare și înscriere în cadrul cursului. *
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google.