Prietenii ARTHUB
Completarea acestui formular echivalează cu acordul pentru utilizarea datelor personale de tip nume și adresă de email pentru abonarea la newsltetter-ul centrului cultural ARTHUB Bucharest. Newsletter-ul va fi emis pentru comunicarea unor evenimente culturale ce au loc la ARTHUB sau în locații partenere dar niciodată mai des de o dată pe săptămână.

Îmi exprim acordul cu privire la utilizarea şi prelucrarea datelor mele cu caracter personal de către Asociația pentru Promovarea Artelor Contemporane

Sunt informat de către beneficiar - că aceste date vor fi tratate confidenţial, în conformitate cu prevederile Directivei CE/95/46 privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, transpusă prin Legea nr. 677/2001 privind protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date cu modificările şi completările ulterioare, precum şi prevederile Directivei 2002/58/CE privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice, transpusă prin Legea nr. 506/2004.


Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Nume și prenume *
Mă interesează
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy