Formular Vizite/Contracte Online 2019-2020
Vă mulțumim pentru interesul manifestat față de serviciile Arcca Student Housing.

În măsura în care doriți să aflați mai multe informații despre noi sau sunteți interesat de orice alte informații și, pentru acest lucru, decideți să ne contactați utilizând datele noastre de contact, precum numărul de telefon, adresa de email, sau intrați în conversație cu noi prin intermediul serviciului “chat”, dorim să vă informam despre modul în care vom prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal.

Dorim să vă aducem la cunoștință faptul că, potrivit dispozițiilor legale in domeniul protecției datelor, precum Regulamentul European privind Protecția Datelor cu Caracter Personal nr. 679/2018, CAMPUS FACILITIES SRL, o societate cu răspundere limitată organizată conform legilor românești, cu sediul social in Strada Creata, nr. 58-60, Clădirea C1, biroul nr. 1, sector 5, București , înregistrată la Registrul Comerțului cu nr. J40/14573/16.12.2014, cod unic de înregistrare RO33905693 (Societatea”) prelucrează în condiții de siguranță și păstrare a confidențialității, datele cu caracter personal pe care dumneavoastră ni le furnizați în urma contactării noastre prin intermediul formularelor din cadrul paginii noastre web, prin utilizarea datelor noastre de contact sau prin opțiunea “chat”.

Pentru mai multe detalii legate de politica de confidențialitate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal vă rugăm să accesați acest link:

Am citit și sunt de acord cu politica de confidențialitate *
(EN) I agree to the privacy and data protection policy (FR) J'accepte la politique de confidentialité et de protection des données
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service