Bouwen aan je gemeenschap: CLIPS-trainingsweekeinde 29-30 juni 2019
Met dit formulier kun je je inschrijven voor de CLIPS trainingsweekeinde in Olst op 29-30 juni 2019. We zullen de gegevens die je verstrekt uitsluitend gebruiken voor communicatie over dit verdiepingsweekeinde. Je contactgegevens worden niet aan derden doorgegeven tenzij uitdrukkelijk met jouw toestemming.
Algemene info over jou
Voor- en achternaam *
Your answer
Woonplaats *
Your answer
E-mail adres *
Your answer
Mogen andere deelnemers je naam, woonplaats en mailadres zien? *
Kort voor de introductiedag sturen we alle deelnemers een lijstje, opdat men eventueel kan samenreizen.
Required
Telefoonnummer *
je telefoonnummer gebruiken we uitsluitend indien noodzakelijk voor eventueel snel contact in directe aanloop naar de introductiedag zelf
Your answer
Hoe heb je over deze training gehoord? *
Ervaring en leervragen
Ben je momenteel betrokken bij een initiatief? *
zo ja, wat is de naam, waar is het, hoe lang bestaat het al?
Your answer
Wat is je bredere ervaring? *
Wat is je ervaring met werken in/met groepen? Denk bij het antwoorden indien van toepassing verder dan het initiatief waar je evt nu bij betrokken bent. Puur als deelnemer in groepen, professioneel, nog iets anders?
Your answer
Waarom wil je meedoen? *
Wat zou je willen leren of ontwikkelen? Wat wil je met het geleerde gaan doen in de praktijk?
Your answer
Lokatie, slaapgelegenheid en bereikbaarheid
Het trainingsweekeinde vindt plaats in het Middenhuis, het gemeenschapsgebouw van de Aardehuizen in Olst. De Aardehuizen liggen aan de zuidrand van het dorp Olst op 8-10 minuten loopafstand van het treinstation. Adres: Rietgors 22. Zie ook http://aardehuis.nl/nl/contact/route
Maaltijden
De maaltijden zijn op basis van vegetarische potluck: iedereen neemt voldoende mee voor zichzelf, wat op een grote buffettafel wordt uitgestald, om met iedereen te delen. Als je wat anders wilt drinken dan koffie, thee of water, moet je dat ook zelf meebrengen. Het gaat voor dit weekeinde om 3 maaltijden: lunch zaterdag, en ontbijt en lunch op zondag. Er is een koelkast aanwezig. Op zaterdagavond kunnen we aanschuiven bij het Soepcafé in het dorp Olst. Dit vrijwilligersinitiatief maakt (veganistische) maaltijden (soep, salade, toetje) voor 30-80 mensen van bijna-over-datum producten die beschikbaar worden gesteld door de plaatselijke supermarkt. Op donatiebasis (richtprijs: €2,50). Vragen of opmerkingen hierover kun je hieronder kwijt.
Your answer
Slaapgelegenheid *
Het Middenhuis biedt aan een beperkt aantal mensen eenvoudige slaapgelegenheid (meerdere personen in dezelfde ruimte, op een van de banken of zelf meegebracht slaapmatje + eigen slaapzak); verder is het mogelijk om een paar tentjes op te zetten. Er is voor campers/kampeerbusjes plek vlakbij het terrein, en op verzoek kunnen we proberen een logeerbed in een van de Aardehuizen te regelen (NB: geen garantie dat dit lukt). Op ca. 25 minuten fietsafstand kun je (tegen meerkosten) ook terecht op een mooie natuurcamping in een beukenbos met een eenvoudig toilet en douche. Onderstaand kun je je voorkeur opgeven; als die wegens teveel belangstelling ruimteproblemen oplevert, nemen we contact met je op om andere opties door te nemen.
Required
Deelnamekosten voor deze dag bedragen 150 tot 175 euro per persoon, afhankelijk van wat je kunt betalen. Van tevoren te voldoen. *
Bij dit bedrag zijn inbegrepen: twee ervaren trainers, koffie en thee, een eenvoudige slaapplek en natuurlijk een rondleiding bij de Aardehuizen. Restitutieregeling: Je plek is alleen definitief als je betaald hebt. Bij afmelding tot en met vrijdag 14 juni krijg je 80% van je deelnamegeld teruggestort. Bij afmelding vanaf zaterdag 15 juni krijg je 50% terug.
Required
Opmerkingen en vragen
Hieronder kun je je opmerkingen en vragen kwijt. We reageren zo snel mogelijk.
Your answer
Dank je wel voor het invullen en tot ziens in Olst!
Een week voorafgaand aan de introductiedag krijg je bericht van ons over de andere deelnemers (contactlijstje), een routebeschrijving en eventuele bijzonderheden.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Aardehuis. Report Abuse - Terms of Service