Prijava na Usposabljanje za izvajanje Pešbusa in Bicivlaka
Prijavljam se na poldnevno brezplačno izobraževanje za šole in občine za izvajanje Pešbusa in Bicivlaka, ki bo potekalo v petek, 20. marca 2020, od 9.30 do 13.30, v Knjižnici Prežihovega Voranca, Tržaška cesta 47a, Ljubljana.
Ime *
Priimek *
E-naslov *
Organizacija (občina, šola, drugo) *
Kraj *
Katera aktivnost v okviru programa Aktivno v šolo in zdravo mesto vas bolj zanima?
Clear selection
Z oddajo tega obrazca prostovoljno privolim, da lahko IPoP – Inštitut za politike prostora osebne podatke (ime, priimek, e-pošta) in druge podatke, zbrane preko spletnega brskalnika, zbira in uporablja izključno za pošiljanje novic, povabil na izobraževanja in dogodke ter informacij o programu Aktivno v šolo in zdravo mesto ter ostalih dobrih praksah. Privolitev lahko kadarkoli prekličem. Moje podatke lahko obdelujejo samo pooblaščeni zaposleni in pogodbeni obdelovalci družbe. S potrditvijo sem seznanjen, da so podrobnejše informacije o varstvu osebnih podatkov, vključno s pravicami posameznika, dostopne na www.ipop.si in www.aktivnovsolo.si ali preko ipop@ipop.si in info@aktivnovsolo.si.
Program Aktivno v šolo in zdravo mesto je del prizadevanj IPoP - Inštituta za politike prostora za spodbujanje hoje kot aktivne oblike mobilnosti ter ustvarjanja zdravega bivalnega okolja. Pri izvajanju programa sodeluje CIPRA Slovenija, društvo za varstvo Alp. Program sofinancira Ministrstvo za zdravje RS in je del prizadevanj Dober tek Slovenija za več gibanja in bolj zdravo prehrano.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Inštitut za politike prostora. Report Abuse