NVC-fortsättningskurs
Nonviolent Communication, NVC
fortsättningskurs 1-3/10, i Sörby

NVC är ett fantastiskt stöd för att stärka det vackra i livet med empati, kontakt, autencitet och livgivande relationer.

Nonviolent Communication, NVC, är en inspiration för att kommunicera på ett sätt som underlättar att vi förstår varandra. Ett verktyg för att komma runt låsningar, gå ur konflikter och stärka den empatiska energin inom oss och mellan oss. Det är också ett utforskande kring självkritik, stress, aggression och längtan efter mer värme, kärlek och kontakt i livet.

Du får också många möjligheter att träna praktiskt utifrån där du befinner dig. NVC ger en förändring på djupet och behöver integreras under tid med träningsmöjligheter.

Fortsättningskursen är just ett sådan träningsmöjlighet som hjälper dig vidare i din personliga utveckling. Vi inleder lördag och söndag med MediYoga innan frukost. Vi kommer att vara både inomhus och ute i naturen.

Plats: Sörby retreatcenter
Tid: 1-3/10 startar kl. 18.00 på fredagen med middag, avslutas ca 15.00 på söndagen.
Praktiskt: Du har med dig egna lakan och kläder för yoga och utomhus.

Kostnad: Retreat inkl. mat och boende 4 500 kr/person och tillfälle.

Ledare: Liselotte Bergenzaun Abel, leg psykoterapeut, mediyogalärare, cert. NVC-tränare och coach i Zen Coaching och Chitra Abel, zen coach och NVC-tränare
Anmälan: senast 15/9, anmälan är bindande. Early birdpris innan 15/7, 3 900 kr
Namn *
Email *
Telefonnummer *
Allergier?
Något du vill att vi ska veta?
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy