Lidmaatschapsformulier Vereniging VUUR
Als student van de Universiteit Utrecht kun je lid worden van Vereniging VUUR. Elk jaar wordt namens de vereniging een kandidatenlijst ingediend voor de U-raad en waar mogelijk voor de faculteitsraden. Op deze manier probeert VUUR bij te dragen aan een goede kwaliteit van de medezeggenschap.

VUUR is een brede, diverse vereniging. Als je lid bent, word je uitgenodigd voor de ALV's en andere activiteiten die vanuit de vereniging georganiseerd worden. Tijdens de ALV's komen de leden bij elkaar en worden samen met het bestuur beslissingen gemaakt over het verloop van de vereniging.

De gegevens die je hier invult, zullen vertrouwelijk worden behandeld. Deze worden enkel gebruikt voor verenigingsgebonden doeleinden, zoals het verspreiden van informatie, het sturen van uitnodigingen en het innen van contributie. Deze gegevens blijven opgeslagen in ons leden- en/of alumnibestand, totdat jij aangeeft deze te willen verwijderen. Als je een deel van deze gegevens wil laten wissen, kan dat door een mail te sturen naar bestuur@verenigingvuur.nl. Het laten verwijderen van al je gegevens betekent automatisch een einde van je lidmaatschap en kan te allen tijde worden gedaan door middel van een mail naar bestuur@verenigingvuur.nl.

Praat mee, beslis mee, word lid van VUUR!

Voornaam: *
Your answer
Tussenvoegsels:
Your answer
Achternaam: *
Your answer
Geboortedatum: *
MM
/
DD
/
YYYY
Telefoonnummer: *
Your answer
E-mailadres: *
Geef hier je PERSOONLIJKE mailadres door (dus geen students.uu.nl). Hierop zal je uitnodigingen ontvangen, maar ook informatie over de vereniging.
Your answer
Faculteit *
Your answer
Opleiding *
Your answer
Ja, ik wil lid worden van Vereniging VUUR en verklaar te voldoen aan de eisen voor het lidmaatschap volgens de statuten en het financiële protocol. Ik betaal de voor mij geldende contributie volgens onderstaande lijst. * *
- Lid Universiteitsraad voor VUUR €60. - Lid Faculteitsraad voor VUUR €20. - Overig lid €10. - per jaar (€5,- per half jaar: aug-jan en feb-jul
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service