Reformációi Gálaest - Uránia Nemzeti Filmszínház 2019. október 20., vasárnap 17:00
A Magyarországi Egyházak Ökumenikus Tanácsa által szervezett Reformációi Gálaestre 2019. október 20-án, vasárnap 17:00 órai kezdettel kerül sor az Uránia Nemzeti Filmszínházban.
(1088 Budapest, Rákóczi út 21.)

Ezen a kiemelt ökumenikus rendezvényen a református, az evangélikus, a baptista, a pünkösdi és a metodista egyház vezetői mellett budapesti és vidéki gyülekezetek képviselői, valamint határon túli magyar egyházak püspökei is jelen lesznek.

Az idei Reformációi Gálaestet megtiszteli részvételével és előadásával Gulyás Gergely, Miniszterelnökséget vezető miniszter. Előadásának címe: „A reformáció népeként a hit, az értelem és a kultúra egységében”.

A gazdag zenei programot a VOX Savariae Ökumenikus Vegyeskar, a Pünkösdi Egyház Zenei Missziójának Égi Szólamok kórusa, és a Tabulatúra régizene-együttes biztosítja. A bemutatkozó iskola a szombathelyi Reményik Sándor Evangélikus Művészeti Alapiskola lesz. Köszöntőt mond Steinbach József református püspök, az Ökumenikus Tanács elnöke. Rát Mátyás-díj átadása - Protestáns Újságírók Szövetsége. A Gálaest házigazdája: Bényi Ildikó.

Kérjük Önöket, hogy az ünnepi gálára – tekintettel az intézmény befogadóképességére – a jegyeket legyenek kedvesek az alábbi adatok kitöltésével kérni. A program támogatási hozzájárulásaként a jegyeket 500,- Ft/db áron lehet igényelni.

A jegyeket postai úton, csekk befizetéssel utoljára 2019. október 4-ig lehet igényelni. Október 4-e után nem áll módunkban postai úton feladni a jegyeket!

Kérjük vegyék figyelembe, hogy a jegyek igénylése után először a megadott postai címre elküldjük a csekket, vagy átutalás esetén megadjuk a szükséges információkat. Amennyiben a befizetett feladószelvény vagy átutalás esetén a fizetést igazoló másolatot minél hamarabb visszajuttatják hozzánk (oikumene@meot.hu vagy 1117 Budapest, Magyar tudósok krt. 3.) utána tudjuk a jegyeket postán elküldeni vagy tudják személyesen átvenni.

Személyes átvétel és fizetés esetén a jegyeket 2019. október 14-ig lehet igényelni és átvenni a Magyarországi Egyházak Ökumenikus Tanácsa Székházban (1117 Budapest, Magyar tudósok krt 3.). Hétfőtől-péntekig 9:00-12:00 óra között.

A csillaggal jelölt részek kitöltése kötelező! Kérjük figyeljenek oda, hogy a postai címet pontosan adják meg!

NÉV *
Your answer
Postai cím (Település neve-utca-házszám-irányítószám ) ahová a jegye(ke)t küldhetjük. *
Your answer
Telefonszám *
Your answer
E-mail cím *
Your answer
Hány darab jegyet kér? *
Your answer
Fizetési mód *
Az Európai Unió által elfogadott Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) értelmében hozzájárulok ahhoz, hogy a jelentkezési lapon önkéntesen megadott személyes adataimat a Magyarországi Egyházak Ökumenikus Tanácsának Szövetsége a rendeletnek megfelelően kezelje. Az Adatvédelmi tájékoztatót a linkre kattintva elérheti: http://meot.hu/index.php/adatvedelem-m *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service