Studiu Psihologic
Rolul reglării emoționale în contextul pandemiei COVID-19
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Formular de consimțământ informat
Scopul și iniţiatorii studiului:

Studiul de faţă investighează o serie de factori psihologici implicați în felul în care ne raportăm la pandemia COVID-19. Scopul este reprezentat de investigarea unor ipoteze de cercetare şi nu evaluarea performanţei individuale sau clasificarea participanţilor după anumite criterii. Studiul este realizat în cadrul Departamentului de Psihologie Clinică și Psihoterapie, Universitatea Babeș-Bolyai în colaborare cu Departamentul de Consiliere, Orientare Profesională și Informare Studenți, Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie „George Emil Palade” din Târgu Mureș. Studiul este inițiat de către drd. Răzvan Predatu în colaborare cu Șef de Lucrări psih. dr. Cosmin Popa, sub coordonarea Prof. Dr. Daniel David.

Procedura:
Participarea la studiu presupune completarea unor scale psihologice în format electronic.

Recompense:
Pentru participarea la acest studiu, puteți fi recompensați astfel:
1. Veți primi 7 ore de practică, dacă sunteți student la Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației, Universitatea Babeș-Bolyai, specializarea Psihologie
2. Veți putea fi câștigătorul uneia din cele 3 cărți din domeniul psihologiei puse la dispoziție prin tragere la sorți.

Retragerea din studiu
Dacă veţi dori acest lucru, vă veţi putea retrage din studiu în orice moment, fără consecinţe negative. De asemenea, există posibilitatea ca echipa de cercetare să decidă excluderea dumneavoastră din studiu după eşecuri repetate de a urma instrucţiunile sau în situaţia în care, din diferite motive, se decide întreruperea întregului studiu.

Confidenţialitate şi siguranţă:
Vă asigurăm confidențialitatea participării şi a informaţiilor oferite pe parcursul studiului, precum şi siguranţa procedurilor utilizate, studiul fiind în conformitate cu normele etice ale Universităţii Babeş- Bolyai și a Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie „George Emil Palade”. Datele dumneavoastră vor fi utilizate doar în scop de cercetare şi nimeni în afara echipei nu va avea acces la aceste date. Pe baza a ceea ce cunoaştem din studiile de până acum, nu există motive să credem că procedurile utilizate ar putea avea consecinţe negative asupra participanţilor la studiu.

Informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal:
Conform cerinţelor Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal şi privind libera circulaţie a acestor date şi de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protecţia datelor) şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private, echipa de cercetare a studiului în desfășurare ”Rolul reglării emoționale în contextul pandemiei COVID-19” are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră: adresa e-mail și datele cu caracter psihologic.

Scopul colectării datelor cu caracter psihologic este de a putea participa în studiul mai sus menționat.
Prelucrările statistice ale datelor furnizate se vor analiza la nivel de eșantion și nu vor fi prezentate individual în nici o publicație științifică rezultată. Adresa de e-mail este utilizată pentru a vă putea contacta în eventualitatea în care sunteți câștigătorul unuia dintre cărțile puse la dispoziție.

Nu sunteţi obligat(ă) să furnizaţi datele. Refuzul dumneavoastră determină însă imposibilitatea derulării activităţilor pentru scopurile mai sus indicate.

Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării de către membrii echipei de cercetare a studiului “Rolul reglării emoționale în contextul pandemiei COVID-19”. Conform Regulamentului general privind protecţia datelor, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor și dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la adresa de e-mail: razvan.predatu@gmail.com.

Date de contact:
Pentru orice nelămurire legată de acest studiu, în timpul sau după finalizarea acestuia, puteţi contacta echipa de cercetare prin email la adresa: razvan.predatu@gmail.com.

Informaţii finale:
Pentru a vă exprima acordul este necesar să apasați butonul „Sunt de acord”. Asiguraţi-vă că înainte de a vă exprima acordul nu aveți neclarităţi.

Prin apăsarea butonului „Sunt de acord” declaraţi că aţi luat la cunoştinţă informaţiile din acest formular şi că sunteţi de acord să participaţi în acest studiu.
Sunt de acord să particip la studiu *
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy