УПИТНИК О ИЗГРАДЊИ МИРА И ПОМИРЕЊУ
ОПШТЕ ИНФОРМАЦИЈЕ

Моје име је Симона Загоричник и тренутно похађам завршну годину основних студија на Универзитету у Амстердаму, у Холандији. Мој ментор је проф. др Ан де Граф. За свој дипломски рад спроводим истраживање чији је циљ да испита како млади у државама бивше Југославије доживљавају процес изградње мира и помирења у тим земљама. Била бих вам захвална ако бисте попуњавањем овог упитника дали свој допринос мом истраживању. Не постоје тачни и нетачни одговори – занима ме Ваше мишљење и искуство о темама које су предмет ових питања и зато Вас молим да што искреније одговарате на њих. Упитник можете престати да попуњавате у било ком моменту. Све информације које се прикупе у овом истраживању третираће се у складу са стандардима истраживачке етике. Упитник је потпуно анониман тј. Ваши одговори ни на који начин неће бити повезани са Вашим идентитетом и неће бити коришћени у друге сврхе осим овог истраживања.

Уколико имате додатних питања, не устручавајте се да их поставите тако што ћете послати е-мајл на simonaf7@hotmail.com. Такође, на исту адресу ми можете упутити захтев да Вам пошаљем информацију о резултатима овог истраживања.

За попуњавање овог упитника биће Вам потребно око 15-20 минута. Молимо Вас да пажљиво прочитате упутства за сваку област, као и свако појединачно питање. Такође, молим Вас да одговорите на свако постављено питање.
Унапред хвала на сарадњи!

Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms