Bánkitó 2019 - Önkéntes jelentkezés
Kedves Jelentkező!

Ha szeretnél csatlakozni az ország legnagyobb kisfesztiváljának csapatához, most megteheted! Fontos számunkra, hogy a Bánkitó olyan fesztivál maradjon, ami az elérését minden évben egy jó ügy érdekébe állítja, és ebbe minél több embert aktívan bevonjon. A Bánkitón idén tűvel megyünk a lufiknak, megpróbálunk kitörni a buborékokból és az éterből visszanézni, mi az, ami elválaszt és mi az, ami megköt. A Bánkitó közössége egy nagy buborék része, ami sok kisebb buborékból tevődik össze. Éppen ezért szeretnénk minél több önkéntest bevonni, akik magukkal hozzák saját látásmódjukat, és megmutatják, hogy lehetséges eltérő buborékú emberekkel egy közös célért együtt dolgozni.

Ha szeretnél önkéntesként részt venni a 2019-Es Bánkitón, kérlek, töltsd ki ezt az űrlapot!
Fontos, hogy mielőtt jelentkezel, olvasd el honlapunkon a választható területek leírását és az alábbi tudnivalókat is!

ITT: https://bankitofesztival.hu/gyere-onkenteskedni-a-bankitora/

JELENTKEZÉS HATÁRIDEJE ÉS VISSZAJELZÉS
A jelentkezés határideje MÁJUS 15., SZERDA – visszajelzést május 22-ig küldünk mindenkinek. Ha ezután maradnak be nem töltött helyek, azokra pótjelentkezést írunk ki. A jelentkezések sorrendjét is figyelembe vesszük, vagyis érdemes minél hamarabb jelentkezni! FONTOS! Ha május 22-ig nem kapsz visszajelzést, az azt jelenti, hogy jelentkezésed valamilyen okból nem érkezett meg hozzánk. Ebben az esetben mindenképp írj egy e-mailt az onkentes@bankitofesztival.hu címre!

A JELENTKEZŐK ÉLETKORA
- 18 év felettiek jelentkezését várjuk.

FELADATKÖR ÉS BEOSZTÁS
- Törekszünk arra, hogy tehetségednek és kívánalmaidnak megfelelő pozícióban vállalhass feladatokat a Bánkitón. A beosztás alakulását befolyásolja a jelentkezésed ideje, az adott területre jelentkezők száma, és az is, hogy az egyes területeken hány önkéntes segítségére van szükségünk.

SZAKMAI GYAKORLAT - REFERENCIA
- Ha olyan munkakörben dolgozol, ami a szakmai előrehaladásodhoz referenciaként szolgálhat, tudunk szakmai gyakorlatról szóló igazolást adni a fesztiválon végzett munkádról.

SZÁLLÁS, ÉTKEZÉS, FESZTIVÁLBÉRLET
- Napi kétszeri étkezést, ingyenes sátorhelyet és fesztiválbérletet biztosítunk neked, ha önkéntesként velünk dolgozol.Vegetáriánus vagy húsos étkezésről tudunk gondoskodni, egyéb étkezési szokásokat nem tudunk figyelembe venni.

NAPI TEVÉKENYSÉG ÖNKÉNTESKÉNT
- A nap önkéntes tevékenység pontos időtartama és napi eloszlása feladatkörtől függ, de minden önkéntesünk legalább napi 4-, és legfeljebb napi 6 órában látja el a rábízott feladatokat.

TEENDŐK A FESZTIVÁL ELŐTT-, ALATT- ÉS UTÁN

ÖNKÉNTESTALÁLKOZÓK
- A fesztivált megelőző időszakban tartott önkéntes találkozó(ko)n a részvétel kötelező. Ez közös érdekünk, hiszen így tudjuk kialakítani azt a személyes kapcsolatot, ami segíti a közös munkát. A találkozók száma, időtartama és tartalma más és más lehet az egyes területeken.

A KÖZÖS MUNKA KERETEI
- Minden önkéntessel, így veled is szerződést kötünk a fesztivál előtt, amelyben megállapodunk a közös munka kereteiről.

EGÉSZSÉGÜGYI KISKÖNYV
- Az önkéntesektől lehetőség szerint egészségügyi kiskönyvet kérünk a fesztivál időtartamára, így azt érdemes időben megcsináltatnod.

ÉPÍTÉS ÉS BONTÁS
- Az építés és a bontás a fesztivált megelőző- és a fesztivált követő napokban jelent elfoglaltságot. Ha ezen a területen tevékenykedsz, szintén ingyenes sátorhelyet és fesztiválbérletet kapsz. Ebben az esetben a napi kétszeri étkezést az önkéntes munka ideje alatt biztosítjuk (tehát a fesztivál ideje alatt nem). Arra is van persze lehetőség, hogy az építés és a bontás mellett a fesztivál ideje alatt is vállalj feladatot, egy másik területen.

Ha kérdésed van a fentiekkel kapcsolatban, keress meg az alábbi e-mail címen!
Remélem, hamarosan találkozunk! :)

Sik Dorka
önkéntes-koordinátor
onkentes@bankitofesztival.hu

Email address *
Vezetéknév *
Kérlek, a személyazonosító igazolványodon szereplő nevet írd ide!
Your answer
Keresztnév *
Kérlek, a személyazonosító igazolványodon szereplő nevet írd ide!
Your answer
Email *
A kommunikáció a kezdeti időszakban javarészt e-mailben történik. Kérlek, olyan e-mail címet adj meg, ami rendszeresen nézel, és a jelentkezésed elküldése előtt bizonyosodj meg róla, hogy pontosan adtad-e meg!
Your answer
Melyik területen tevékenykednél szívesen? Jelölj meg legalább hármat! *
A feladatkörökről bővebb információt honlapunkon találsz. Fontos, hogy legalább három területet jelölj meg, hogy minél nagyobb eséllyel találjunk számodra feladatot a fesztiválon!
Required
A megjelölt területek közül melyiken tudnád magad leginkább elképzelni? Válassz egyet!
Születésnap *
Pl. 2000. július 11.
MM
/
DD
/
YYYY
Étkezési szokások *
A fesztiválon húsos és húsmentes ételt tudunk biztosítani neked. Ha szeretnél inkább magad gondoskodni az étkezésedről, kérlek, válaszd a harmadik lehetőséget!
Személyi igazolvány száma *
Arra a számra lesz szükségünk, ami a személyazonosító igazolványod jobb felső sarkában található.
Your answer
Lakcím
Kérlek, hogy a lakcímet igazoló hatósági igazolványodon szereplő címet írd ide!
Város *
Pl. Budapest
Your answer
Irányítószám *
Pl. 1111
Your answer
Közterület neve + közterület típusa + házszám *
Pl. Fesztivál tér 1.
Your answer
Ország *
Pl. Magyarország
Your answer
TAJ szám *
A TAJ kártyán található, 9 számjegyű azonosítódra lesz szükségünk. Pl.: 123456789
Your answer
Adószám *
Az adókártyádon található, 10 számjegyű azonosítóra lesz szükségünk. Pl.: 1234567891
Your answer
Anya születési neve *
Your answer
Telefonszám *
Kérlek, olyan számot adj meg, amin el tudunk érni, ha szükséges! Pl.: 0620 111 11 11
Your answer
Van egészségügyi kiskönyved? *
Motiváció, tapasztalat, skillek *
Miért szeretnél önkénteskedni a Bánkitón? Mivel foglalkozol a mindennapokban, mi az, ami érdekel? Jellemezd magad néhány szóban! Számunkra különösen érdekesek azok a skillek és tapasztalatok, amik szerinted jól jönnének az általad megcélzott területeken. Egyébként pedig mindenre kíváncsiak vagyunk, amit te fontosnak tartasz elmondani magadról! :)
Your answer
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service