Motivation meeting 2021
In verband met de verplaatsing van de aanmeldingsdatum voor een brugklas, is de motivation meeting verplaatst naar woensdag 17 maart!

De motivation meeting vindt plaats op woensdagmiddag 17 maart 2021 en is verplicht voor iedereen die zich gaat aanmelden voor een tweetalige studie op Werenfridus. Tijdens deze middag motiveer jij in 3 minuten aan de toelatingscommissie waarom jij kiest voor de tweetalige opleiding. Dit zien we graag ondersteund door een persoonlijke collage (moodboard). Het mag in het Engels, maar dat hoeft niet.

Elk half uur worden er maximaal 10 leerlingen in een lokaal verwacht die één voor één hun motivatie houden. Er zullen meerdere lokalen worden gebruikt. De middag duurt van 15.00 uur tot 20.00 uur. Daarin ben jij dus een half uur aan de beurt. Je hoeft niet de hele dag aanwezig te zijn. In dit formulier kun je tijden aangeven. Doe dit zo ruim mogelijk, dat maakt het maken van de planning makkelijker.

Tijdens deze bijeenkomst wordt rekening gehouden met de dan geldende corona maatregelen.

Mocht je verder nog vragen hebben, dan kun je altijd mailen naar ajm.groot@tabor.nl.

Email address *
Voornaam leerling *
Tussenvoegsel leerling
Achternaam leerling *
Ik ga me inschrijven voor *
Naam basisschool *
Plaats basisschool *
Naam leerkracht basisschool *
Telefoonnummer ouder(s) *
Graag mobiel telefoonnummer van (een van) je ouders. Mochten er vragen zijn naar aanleiding van je motivatie, dan kunnen we contact opnemen.
Tijdstip *
Geef hier zoveel mogelijk opties waarop je beschikbaar bent. We maken een planning naar aanleiding hiervan.
Required
Opmerkingen/vragen
Je kunt hier bijvoorbeeld aangeven met wie je samen ingedeeld wilt worden qua tijdstip. Dan houden we daar rekening mee met de planning.
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This form was created inside of Tabor College. Report Abuse