Inschrijfformulier Clinics Weteringloop 2023
De Kamerikse Weteringloop organiseert in samenwerking met Four Performance Kamerik hardloopclinics voor beginnende en gevorderde lopers. Begin maart 2023 starten we weer!
De 5km clinics starten op zaterdagochtend 11 maart van 9:00 uur tot 10:00 uur. door het team van Four Preformance.
De 10 km clinics starten op donderdag 9 maart van 20:00 uur tot 21:00 uur onder begeleiding van een gecertificeerde hardlooptrainer.
In 10 weken tijd train je met een leuke groep samen om het doel van de afstand te halen!

Door het invullen van dit inschrijfformulier meldt u zich aan voor de Clinics Weteringloop 2023  en gaat u akkoord met de kosten die hieraan verbonden zijn deze zullen vooraf in rekening gebracht worden.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
E-mailadres *
Naam: *
Geslacht
Clear selection
Adres *
Telefoonnummer
Bank IBAN nummer tnv
U schrijft zich in voor:
Clear selection
Wat is uw ervaring met hardlopen?
Door inzending van dit formulier machtig ik de Kamerikse Weteringloop tot afschrijving van het verschuldigde bedrag van 50 euro voor de clinic inclusief startbewijs per automatische incasso van boven genoemde bankrekening.
Clear selection
Door het versturen van deze aanmelding verklaar ik er mee akkoord te gaan dat deelname aan de clinics voor eigen risico plaatsvindt en mijn gegevens worden gedeeld met de trainer van de clinics (5 km clinic wordt verzorgd door Four Performance, 10 km wordt verzorgd door gecertificeerde trainers)
Clear selection
Door het versturen van deze aanmelding verklaar ik er mee akkoord te gaan dat er foto’s van mij op uitingen van de Stichting Weteringloop kunnen komen te staan.
Clear selection
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy