Chestionar privind evaluarea programului educațional "De-a Arhitectura în Orașul Meu"
Anul acesta cursul „De-a arhitectura în oraşul meu” s-a întrerupt brusc la începutul lui martie, odată cu multe din activităţile curente şi cu şcoala în formula pe care o cunoaştem dintotdeauna.

În unele cazuri, întâlnirile au fost reluate sub altă formă, la fel şi interacţiunea în clase, de data asta în mediul virtual.

Finalul însă nu va fi cel la care ne aşteptam. Nu vom lucra anul acesta la machete, nu ne vom pregăti pentru prezentările copiilor în fața altor colegi și a părinților, nu vom asculta emoţionaţi cum au mai crescut faţă de începutul anului şcolar. Avem încredere că putem marca finalul cursului chiar şi fără momentele consacrate, pentru a simţi fiecare dintre noi că încheiem frumos un capitol din relaţia noastră cu şcoala.

Completând acest chestionar vă invităm la un moment de reflecţie asupra activităţii de până acum şi la a ne sugera modul în care aţi prefera să continue acest curs. Răspunsurile dumneavoastră vor ajuta coordonatorii cursului să adapteze conţinutul, programul de formare a îndrumătorilor, activităţile de asistenţă din partea asociaţiei, dar şi, probabil, transferul în online.

Vă mulţumim pentru tot şi vă trimtem o îmbrăţişare!
...........................
NOTĂ: Vă rugăm să aveți în vedere că timpul necesar pentru completarea acestui chestionar este de aprox. 30-45 min.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Nume și prenume *
Selectaţi categoria care vi se potriveşte: *
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy