ΕΡΕΥΝΑ: "Tροπολογία για τη βιντεοσκόπηση του μαθήματος στις σχολικές τάξεις"
Το ΔΣ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 3ου Δημοτικού Σχολείου Αλίμου, καλεί όλους τους γονείς και κηδεμόνες του σχολείου μας να απαντήσουν στην παρακάτω έρευνα που αφορά την νέα τροπολογία του Υπουργείου Παιδείας που προβλέπει τη βιντεοσκόπηση των μαθημάτων στα σχολεία.
"Tροπολογία για τη βιντεοσκόπηση του μαθήματος στις σχολικές τάξεις"
Η κυβέρνηση εν μέσω πανδημίας, με κλειστά σχολεία, έφερε τροπολογία, η οποία εγκαθιστά με νόμο πλέον την παροχή εξ αποστάσεως εκπαίδευσης σε περίπτωση «καθολικής ή μερικής αναστολής ή απαγόρευσης λειτουργίας εκπαιδευτικής δομής είτε για άλλο λόγο που ανάγεται σε έκτακτο ή απρόβλεπτο γεγονός» και επιτρέπει την είσοδο κάμερας στις σχολικές τάξεις προκειμένου να προβάλλεται το μάθημα ζωντανά στα σπίτια των μαθητών που δεν θα μπορούν να παρευρεθούν στο σχολείο.

Την τροπολογία μπορείτε να διαβάσετε εδώ: https://issuu.com/efsyn/docs/tropologia-kerameos

Η Έρευνα είναι ανώνυμη και πραγματοποιείται αποκλειστικά και μόνο για να ερευνηθεί κατά πόσον το σύνολο των γονέων και κηδεμόνων του σχολείου μας συμφωνεί με την τροπολογία αυτή του Υπουργείου Παιδείας.
Συμφωνείς με την τροπολογία του Υπουργείου Παιδείας που επιτρέπει τη βιντεοσκόπηση των παιδιών μας και των δασκάλων κατα την διάρκεια των μαθημάτων στο σχολείo; *
Επιβεβαιώνω ότι το παιδί μου πηγαίνει στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Αλίμου; *
Required
Submit
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy