AUDITIONTILMELDING til Jekyll and Hyde af Frank Wildhorn ved Herlev Revy og Teater!
Tilmeld dig audition på Jekyll and Hyde her! Audition foregår d. 10, 11 & 17. december!
Email address *
Introduktion:
Kære alle interesserede,

I er meget velkomne til audition på Herlev Revy og Teaters store opsætning af Jekyll and Hyde, og vi glæder os til at se jer allesammen!

Vi ved godt, at det ikke er lige sjovt for alle at gå til audition. Vi har selv prøvet det masser af gange, og vi gør alt, hvad vi kan for at gøre det så behageligt som muligt. Vi sætter pris på hver eneste, der møder op!

Vi glæder os til at se jer!

Audition foregår d. 10, 11 & 17. december kl. 18-23. Tilmeldingsfristen er d. 3. december kl. 12. Audition afholdes i Herlev Medborgerhus, Herlevgårdsvej 18-20, 2730 Herlev.

Prøvestart / læseprøve: Den 22. januar kl. 19
Prøver: Hver tirsdag og torsdag kl. 19-22 fra den 22. januar samt weekenden/helligdagene i uge 4, 7, 11, 15 og 20 fra kl. 10-17.
Get in i Herlev teaterbio: Den 24. maj
Opløbsperiode: Fra d. 24. maj til 6. juni (her øver vi kl. 17-23 i alle hverdage og kl. 10-22 i weekender/helligdage)
Premiere: Den 6. juni
Spilleperiode: Den 6-15. juni

Produktionsplan - LÆS DEN GRUNDIGT:
https://drive.google.com/file/d/1E3IEqSu5PO4mr_qvjvmpY-GLYEvgmp3i/view?usp=sharing

Evt. spørgsmål rettes til produktionslederen, Camilla Eriksen, på: camillaeriksen89@gmail.com.

Selvfølgelig kan man være nødsaget til at melde afbud et par gange, men det skal holdes til et minimum. Hvis du allerede nu kan se, at der er mange øvegange, hvor du ikke kan komme, så kan du desværre ikke være med i forestillingen. Vi forbeholder os retten til at afvise ansøgere samt medvirkende pga. for højt fravær. Fravær der skyldes medvirken i lign. frivillige foretagner (fx. andre amatørforestillinger) kan som udgangspunkt ikke accepteres. FRA D. 17. MAJ OG FREM SKAL FRAVÆR GODKENDES, så hvis du har noget fravær i den periode, så skal vi godkende det. Du skal med andre ord have en rigtig god årsag til ikke at kunne deltage i prøverne fra d. 17. maj og frem. Det skyldes simpelthen, at det er den mest essentielle periode af prøveforløbet, og at det ikke nytter noget, at man så ikke er der. Det giver sig selv.

Herlev Revy og Teater er en frivillig forening!

Kærlig hilsen,
Rasmus Albeck, instruktør
Jonas Hinze, kapelmester
Ditte Meisler, korleder
Merete Dam, koreograf
Camilla Eriksen, produktionsleder

Om handlingen:
Dr. Henry Jekyll har mistet sin far til sindssygen. Den gode doktor er besat af sin teori om, at ethvert menneske består af to separate karakterer: Det gode og det onde. Han søger at lære at skille de to fra hinanden i et forsøg på for bestandigt at eliminere det onde i mennesket, men han har brug for en menneskelig forsøgsperson. Da bestyrelsen for galeanstalten afslår hans efterspørgelse tvinges han til at bruge sig selv som forsøgsperson. Han indtager den eliksir, der skulle fjerne det onde fra ham selv, men den fremkalder istedet alt det onde i ham, og han forvandles til sit ondskabsfulde alterego Edward Hyde! Som Hyde kan han fri for skrupler følge sine dyriske lyster og besøge luderen Lucy samt tage hævn over bestyrelsen på Jekylls vegne. Ingen ved, at Jekyll og Hyde er den samme, og Jekylls elskede forlovede og venner må se forfærdet og forvirret til, mens deres ven forsvinder mere og mere ind i sine forsøg.
Om karaktererne:
Dr. Henry Jekyll / Edward Hyde
Jekyll er læge og besat af sin søgen efter den sande natur bag det gode og det onde i ethvert menneske. Han er forlovet med Emma. Efter at have brugt sig selv som forsøgsperson i et af sine eksperimenter overtager hans onde alterego, Edward Hyde, hans gøren og laden. Som Hyde er han voldelig, magtgal og dybt tiltrukket af Lucy. Dette er en af musicalgenrens mest krævende roller, og vi skal bruge en erfaren herre, der er frisk på sit livs udfordring. Dramatisk tenor.

Lucy Harris
Den smukke hovedattraktion på byens bordel. Objekt for Hydes besættelse. Lucy er fræk og vild, men også forsigtig og kærlig. Hun forelsker sig ulykkeligt i Jekyll uden at vide, at han og Hyde er den samme person. Lucy er en klassisk musical-belter, der skal synge flere af forestillingens store hits. Et meget krævende sangparti. Mezzo.

Emma Carew
Formand Danvers datter og Jekylls forlovede. Eftertragtet af alle de fine herrer, men håbløst forelsket i sin forlovede. En rigtig musicalprinsesse. Sopran.

John Utterson
Jekylls advokat, rådgiver og bedste ven. Under forestillingen læser Utterson passager fra Jekylls journal højt i det, den grusomme sandhed går op for ham. Baryton.

Sir Danvers Carew
Emmas far og formand for det hospital, der afviser Jekylls forsøg. En charmende og blid gentleman. Baryton.

Poole
Jekylls butler.

Bestyrelsen
Bestyrelsen der afslår Jekylls forsøg og indirekte tvinger ham til at bruge sig selv som forsøgsperson. Hyde tager hævn på Jekylls vegne og slår dem ihjel en for en. Bestyrelsen byder på det værste, det bedre borgerskab har at byde på. De er hykleriske, kolde, afstumpede og ondskabsfulde.

Simon Stride
Sekretær for bestyrelsen. Jekylls rival både i sin karriere og hengivenhed til Emma. Baryton.

Sir Archibald Proops
Kongelig advokat. Medlem af bestyrelsen.

Lady Beaconsfield
Fin engelsk dame. En lettere dæmonisk udgave af Mrs. Hyacinth. Medlem af bestyrelsen. Sopran.

General Lord Glossop
Tilbagetrukken general. Lidt af en stivstikker. Medlem af bestyrelsen.

Lord Savage
Engelsk lord. Medlem af bestyrelsen.

Biskoppen af Basingstoke
Biskop af profession. Gammel gris privat. Medlem af bestyrelsen. Tenor.

Alfonserne
Anfører for det fattige ensemble. Leder flere ensemblenumre og har masser af soloindstik. Styrer luderne med hård hånd. De er beskidte og voldelige.

Spider
Leder af alfonserne. Lyrisk tenor.

Frank
En af alfonserne.

Tim
En af alfonserne.

Bob
En af alfonserne.

Luderne
Mange musicals har dem. Her spiller de en vældig central rolle. De skal både synge og danse solistisk. Lucys veninder og kollegaer.

Nellie
Leder af luderne.

Suzie
En luder.

Liz
En luder.

Audrey
En luder.

Laurey
En luder.

De rige
Det bedre borgerskab, der slutter op om bestyrelsen. De sladrer og sladrer og ser forfærdet til, mens Hyde myrder deres idoler.

Selskabsherrer 1
Et lille sangparti.

Selskabsherrer 2
Et lille sangparti.

Præst
Et lille sangparti.

Apoteker Bisset
Byens apoteker der holder Jekyll forsynet med varer.

De fattige
Folket fra slummen, der følger Alfonsernes mindste vink, mens de forsøger at overleve i byens fattige kvarter.

En tigger
Modtager Beaconsfields smykker, da Hyde har taget livet af hende.

Avisdrengen
Fører an i det store ensemblenummer "Murder, murder"! En meget ung mand, der med rette kan spilles af en pige.

Kunderne
Kunder ved byens bordel.

Psykopaterne
Indlagte i byens sindssygeanstalt.

Patienten
Jekylls far, der på tragisk vis er blevet taget af sindssygen.

Om audition:
Der er ingen danseaudition. Til gengæld skal I i et af felterne herunder skrive lidt om jeres danseerfaring. Danseerfaring er dog ikke et krav.

Til sangaudition kommer I ind én ad gangen og skal synge en af de sange, som står på listen herover. Hvis du trykker på titlen, bliver du sendt videre til youtube. Linket repræsenterer den udgaven som pianisten også har lyttet til, og det er således den form og toneart vi går ud fra, at du vil synge. Hvis du vil have sangen sat op eller ned, så siger du det bare til din audition. Du kan også vælge at synge en sang fra Højskolesangbogen, men vi vil klart anbefale dig at synge en sang fra listen!

Du skal altså synge en af de på listen givne sange (eller en sang fra højskolesangbogen). Det er ikke muligt at synge andre sange ved audition. Hvis du søger rollen som enten Jekyll/Hyde, Lucy eller Emma, er der krav om, at du synger flere udvalgte sange. De fremgår af listen.

Det er ikke sikkert, at vi har tid til at høre hele sangen, så du skal ikke være ked af at blive afbrudt. Det handler kun om tid.

Der er ingen dramaaudition, så vi forventer, at du viser dine dramatiske evner, mens du synger, sådan som man jo gør det i en musical.

UDFYLD FORMULAREN
Tilmeldingsfristen er 3/12 kl. 12.00. Auditiontider fremsendes hurtigt efter tilmeldingsfristen.
For- og efternavn *
Your answer
Alder *
Skriv din alder på premieren den 6. juni 2019 - du skal nemlig være fyldt 18 på premieredatoen.
Your answer
E-mail *
Ja, igen! For en sikkerheds skyld!
Your answer
Mobilnummer *
Your answer
Skriv lidt om dine danseerfaringer. Hvor meget har du danset? Hvor har du danset? Kan du lide at danse? Etc. *
Your answer
I hvilke tidsrum kan du komme til audition? *
Sæt kryds ved flere tidsrum, hvis du har mulighed for det. Vi bruger dine afkrydsninger til at lave vores tidsplan efter, og det er drønærgerligt, hvis du så pludselig har lavet andre planer i de angivne tidsrum. Vælg dine tider med omhu og hold dem ledige!
Required
Om at vælge om man *kun* vil være solist, ensemble eller begge dele.
Du skal nu tage stilling til, om du *kun* vil være med, såfremt du får en solistisk rolle, eller om du også er interesseret i ensemblefunktioner. Der er intet galt i at sige, at man kun vil være solist. I skal bare vide, at hvis I fx. kun ønsker en solistrolle, og vi kun kan tilbyde en ensembleplads, så modtager I et afslag på lige fod med dem, der i øvrigt får afslag. I skal i det følgende give udtryk for, hvad I "minimum" skal have, for at være med. Vær ærlige! Vi forstår det godt.
For at være med i forestillingen, skal jeg minimum have... *
Your answer
Foreløbige afbud og diverse *
Skriv her de afbud, du allerede nu ved, at du har samt alle andre informationer, du synes, vi skal have. Vi forbeholder os ret til at sende afslag på baggrund af for megen forventet fravær. Fravær der skyldes medvirken i lign. frivillige foretegner (fx. andre amatørforestillinger) kan som udgangspunkt ikke accepteres. Hvis du ikke har noget forventet fravær, er det det, du skal skrive. FRA D. 17. MAJ OG FREM SKAL FRAVÆR GODKENDES, så hvis du har noget fravær i den periode, så skal vi godkende det. Du skal med andre ord have en rigtig god årsag til ikke at kunne deltage i prøverne fra d. 17. maj og frem. Det skyldes simpelthen, at det er den mest essentielle periode af prøveforløbet, og at det ikke nytter noget, at man så ikke er der. Det giver sikkert sig selv. Produktionsplan - LÆS DEN GRUNDIGT: https://drive.google.com/file/d/1E3IEqSu5PO4mr_qvjvmpY-GLYEvgmp3i/view?usp=sharing
Your answer
Vi glæder os til at se dig!
Du modtager en kopi af din tilmelding i din mailbox. Den fungerer som din kvittering for tilmelding. Du kan desuden rette i din tilmelding via linket i den mail, således at du fx. kan ændre dine auditiontider helt frem til fristens udløb.

Audition: Den 10, 11 & 17. december kl. 18-23 i Herlev medborgerhus
Tilmeldingsfrist: Den 3. december kl. 12
Prøvestart / læseprøve: Den 22. januar kl. 19
Prøver: Hver tirsdag og torsdag kl. 19-22 fra den 22. januar samt weekenden/helligdagene i uge 4, 7, 11, 15 og 20 fra 10-17.
Get in i Herlev teaterbio: Den 24. maj
Opløbsperiode: Fra d. 24. maj til 6. juni (her øver vi kl. 17-23 i alle hverdage og kl. 10-22 i weekender/helligdage)
Premiere: Den 6. juni
Spilleperiode: Den 6-15. juni

Produktionsplan - LÆS DEN GRUNDIGT:
https://drive.google.com/file/d/1E3IEqSu5PO4mr_qvjvmpY-GLYEvgmp3i/view?usp=sharing

Audition afholdes i Herlev Medborgerhus, Herlevgårdsvej 18-20, 2730 Herlev.

Evt. spørgsmål rettes til produktionslederen, Camilla Eriksen, på: camillaeriksen89@gmail.com.

A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service