Fundació Ciutat de Viladecans
Inscripció joves 2021-2022.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Nom *
Cognoms *
Sexe *
DNI *
País d'orígen *
Data de naixement *
MM
/
DD
/
YYYY
Telèfon 1 *
Telèfon 2
E-mail
Adreça postal *
Municipi *
Club de Robòtica per a joves. Els i les alumnes són qui escogeixen la temàtica que volen treballar, així que són elles i ells mateixos qui decideixen els continguts, com ara programació, impressió 3D... és a dir, qualsevol cosa que interessi al grup. A continuació, es recull informació sobre el tema que es vol tractar i es comença  a treballar en un projecte en comú.
Extraescolar de robòtica per a secundària de 12 a 18 anys. Programació amb Microbit. Els més joves i les més joves, aprenen a programar fent servint diferents programes que existeixen a la xarxa i que són de caràcter gratuit.També fan un tastet sobre impressió 3D i com poden imprimir diferents models, que es poden descarregar des de la xarxa.
Curs C++ per a joves. Ensenyem a programar en el llenguatge de programació d’alt nivell C++.Perquè C++? C++ és un llenguatge de programació molt potent que s’ha mantingut actualitzant des de la seva creació.Aprendre a programar en C++ fa més fàcil aprendre a posteriori altres llenguatges com Java, C#, PHP, Javascript, etc.+ Dijous de 18.30 - 20.30h
Curs online Unity. Crea el teu primer videojoc programat amb aquest sofware de caràcter gratuit. Dimarts de 18.30 - 20.30
Voleu afegir quelcom més?
A continuació podeu deixar-nos el vostres comentaris, com ara l'horari que us aniria millor, el dia... etcètera, o si us és indiferent.
Comentaris:
Sin título
En compliment de la legislació vigent en matèria de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l’informem que les seves dades de contacte seran tractades per FUNDACIÓ CIUTAT DE VILADECANS, amb la finalitat de mantenir la relació amb els usuaris dels diferents oferts, inscripció als cursos i a les activitats organitzades, i en el cas de que vostè ho hagi sol·licitat, l’enviament de publicitat relativa als serveis oferts. FUNDACIÓ CIUTAT DE VILADECANS assegura la confidencialitat de les dades aportades i garanteix que, en cap cas, seran cedides per cap altre ús sense que hi hagi un consentiment previ i exprés per part seva.

Per exercir els drets previstos en la llei sobre les seves dades, pot adreçar-se mitjançant correu postal a FUNDACIÓ CIUTAT DE VILADECANS, Ref. Protecció de Dades, C/ de l'Antiga Riera, 8, baixos, 08840, Viladecans, Barrcelona, o bé exercir els drets assenyalats mitjançant l’enviament de la seva petició al correu electrònic fundvila@fundacioviladecans.cat, indicant en l’assumpte del correu “Ref. Protecció de Dades” (acreditant degudament la seva identitat).
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of FUNDACIÓ CIUTAT DE VILADECANS. Report Abuse