AromaTouch interesseliste
AromaTouch er en fantastiske terapeutisk behandlingsform som bruker myk berøring sammen med kraften av eteriske oljer. På sertifiseringskurset lærer du teorien bak teknikken, om oljene vi bruker i behandlingen og steg-for-steg hvordan du gjør behandlingen. Du vil oppleve både å gi og motta behandling i løpet av kurset. Du sitter igjen med et kraftfullt verktøy du kan ta hjem og bruke på familie, venner eller i en profesjonell setting.

Kurset koster 1500NOK per person, og inkluderer sertifisering, 7 timer kurs, AromaTouch oljesett med 8 oljer (Verdi 1200kr) og en manual. Jeg holder kurs i Norge, Danmark, Sverige og andre steder i Europa etter behov. Du trenger ikke å være på mitt team for å delta eller sette opp AromaTouch kurs med meg.

Fyll ut skjemaet om du er interessert i å DELTA eller å arrangere et kurs i ditt område. Dette er ikke påmelding til et faktisk kurs, men du viser at du er interessert så jeg kan sende deg informasjon når vi setter opp kurs i ditt område.

Du finner mer informasjon om behandingen her:
https://www.aromatouch.com
http://www.gaverfrajorden.no


Mvh

Elin Hemnes
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Navn *
Email *
Byer du ønsker å ha en event eller vil være villig til å reise til. Du kan legge til andre byer (other). *
Required
Hvem introduserte deg til doTerra oljene? *
Har du allerede en doTerra kundekonto eller medlemskap? I så fall, hva er ditt ID nummer?
Har du massasjebenk du kan ta med? Hvor mange? (Vi trenger en benk per 3 personer)
Foretrukket språk på kurset: *
Required
Er du interessert i å sette opp et kurs i ditt området, finne lokale og invitere folkene? Det krever minimum 10 deltakere for å dekke reiseutgifter og overnatting.
Clear selection
Kommentarer
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google.