Kirppisilmoittautuminen 30.11.2018
Tällä kaavalla voi ilmoittautua tuomaan KISS -aiheisia tuotteita KISS Army Finlandin (KAF) KISSMASGROOVE -tapahtumaan. Toimintatapa on seuraavanlainen ja ilmoittautuessa hyväksyt nämä säännöt.

1. Listaa myytävät tuotteet tässä lomakkeessa TAI tee oma lista jonka tuot tapahtumaan. Laita listoihin myös tuotteiden hinnat.

2. Myyntiaika on tapahtuman aika, eli klo 20.00- 24.00. Toimita tuotteesi KAF:in myyntipöydälle tullessasi tapahtumaan On the Rocksiin (Mikonkatu 15.) Myyntiajan puitteissa paikalla on KAF:in hlökuntaa koko illan hoitamassa myyntiä ja katsomassa tavaroidesi perään. Myyjä vastaa myyntiajan jälkeen omista myymättä jääneistä tuotteistaan, eli siinä vaiheessa, kun myynti loppuu.

3. Tuotteet voi maksaa joko käteisellä tai pankkikortilla. Jos haluat että sinun myynnissä olevia tuotteitasi voi maksaa pankkikortilla, lisää tilinumerosi. Huomioi kuitenkin kohta 4.

4. Käteismyyntitulot tilitetään tapahtuman loputtua tai kun tulet hakemaan tuotteesi pois myynnistä. Pankkikortilla tehdyt ostot tilitetään joulukuun 3. päivä (maanantai) Saat näistä myynneistä kuitin tapahtuman päätyttyä.

5. Myyntitulot tilitetään tapahtuman loputtua tai kun tulet hakemaan tuotteen pois myynnistä. Ne ostot, jotka on tehty pankkikortilla tilitetään joulukuun 3. päivä (maanantai) Saat tästä summasta kuitin mukaasi.

6. KAF varaa oikeuden rajoittaa ilmoittautumisia jos näyttää että tavaraa tulee liikaa, tästä kuitenkin ollaan myyjiin yhteydessä ns. arkijärki mukana niin hyvä tulee.

7. Sähköposti kerätään mahdollista yhteydenpitoa varten ja että saat kuittauksen ilmoituksesta omaan sähköpostiisi.

Email address *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service