Starten met MATCH
Vul je hieronder 4 gegevens in zodat we het MATCH-account voor je kunnen klaarzetten:
1. organisatienaam
2. projectleider naam
3. projectleider mailadres
4. projectleider telefoonnummer

Lees de toelichtingen aandachtig door. Bel me zonodig op 06-22428267. Vul hieronder ook jouw mailadres in zodat ik weet wie het antwoord gegeven heeft.

Ben je klaar met invullen? Denk eraan zonodig nog per separate mail de getekende overeenkomst en/of je logo aan me te mailen.

Alvast bedankt, Elise Zomer

Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Organisatienaam. Deze naam wordt door MATCH op verschillende manieren gebruikt richting de deelnemers en vrijwilligers: op het formulier waarmee deelnemers of vrijwilligers zich bij jullie aanmelden; in de afzender van de bevestigingsmail van die aanmelding; en in de onderwerpregel van bijvoorbeeld evaluatiemails aan de deelnemer en vrijwilliger. Bedenk dus of je hier de naam van je organisatie of meer specifiek van een deelprogramma kiest. De "organisatienaam" moet voor de deelnemer en vrijwilliger herkenbaar zijn.
Organisatienaam
De projectleider: naam en mailadres. De projectleider beheert het MATCH account: gebruikers en locaties beheren (aanmaken, bewerken, verwijderen), teksten van automatische mails aanvullen, kiezen interval mailevaluaties (bv elke 4 weken), exports maken, enzovoort. De projectleider kan met dit mailadres zelf ook als coördinator in MATCH werken. De projectleider is voor Het Begint met Taal de contactpersoon voor MATCH.  MATCH 'draait' op het mailadres van de projectleider. De projectleider kan zonodig de eigen naam en het eigen mailadres bewerken, als bijvoorbeeld een ander de rol van projectleider overneemt. De naam en het mailadres van de projectleider worden niet zichtbaar voor deelnemers en vrijwilligers. Er kan maar 1 individu projectleider zijn. Voor de veiligheid van het MATCH-account moet een projectleider de eigen inloggegevens NIET delen met anderen. Omdat de projectleider het account beheert, kan in verband met online veiligheid van MATCH voor diens mailadres alleen een persoonlijk mailadres gebruikt worden. Dus niet 'info@', 'taalhuis@' en dergelijke.
Naam projectleider
Mailadres projectleider
Telefoonnummer projectleider
Wil je jouw antwoord(en) nog verder toelichten (mag, hoeft niet)?
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This form was created inside of Het Begint met Taal. Report Abuse