WHATSAPP JOVE SANT CUGAT SESGARRIGUES
Nou canal de comunicació per a joves, on es difondran activitats, tallers o esdeveniments puntuals, s’enviarà informació sobre formació acadèmica o no reglada, sobre salut, feina, habitatge, etc. En definitiva, a través d’aquest canal us podreu mantenir informats de tot el que passa a Sant Cugat Sesgarrigues pel que fa referència a persones joves.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Quin contingut trobareu a la llista de difusió WHATSAPP JOVE? *
 Es comunicarà informació d'interès per a les persones joves (campanyes i accions de joventut, informacions relatives a la joventut, etc) o rellevants del municipi com són: actes del cicle festiu, Carnaval, Festa Major, Festa del Most, programacions culturals, etc. No obstant això, recordem que la informació més detallada dels actes i esdeveniments també seguirà difonent-se a través de les xarxes socials habituals, a la web de l’Ajuntament en general i en particular la web de l’Espai Jove.
Com donar-te d’alta en el Servei WHATSAPP JOVE? *
Les persones interessades en participar es poden donar d’alta en el Servei WHATSAPP JOVE emplenant aquest formulari i enviant-lo. Seguidament, haureu d’afegir el número de mòbil 616 40 52 18 a la vostra agenda de contactes amb el nom que vulgueu (per exemple Espai Jove). Ja estaràs inscrit o inscrita quan rebis el missatge de confirmació, durant les properes hores d’haver-ho fet. I en cas de voler donar-se de baixa del servei només caldrà enviar un missatge de WhatsApp al mateix número dient BAIXA.
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy