Vegetarisk matlagning - antiflammatorisk matlagning
VEGETARISK MATLAGNING
antiinflammatorisk kost
9/11, kl 9.00- 14.00

Varmt välkommen på en vegetarisk matlagningsdag med tema antiinflammatorisk kost. Uma, som lagat vegetarisk på många olika kursgårdar i hela världen, speciellt på
Ängsbacka, är dagens kock och tillsammans med henne vaknar passionen för vegetarisk matlagning och speciellt för antiinflammatorisk kost. Här får sinnet leka med ekologiska råvaror och skapa goda, gröna rätter som kan bli en del i din vardag.

Varför antiinflammatorisk kost?
Antiinflammatorisk kost är nyckeln till ett långt liv. Nurses health study, drar slutsatsen att vitt socker, vitt mjöl, raffinerade fetter och mycket rött kött leder till inflammationer i krop- pen som i sin tur kan ge cancersjukdomar och depressioner. Goda nyheter är att vi kan göra något åt det. Vi kan stärka immunförsvaret och motverka inflammationer genom vad vi stoppar i munnen. Fullkorn, frukt, grönt, baljväxter, örter, kryddväxter, olivolja och olika nötter varje dag stärker kroppens förmåga att stå emot inflammationer.
Dessutom gör denna kost oss glada eftersom hela tarmsystemet mår väl, ger kroppen en god balans som ökar produktionen av ”må bra hormoner.”

Tid: Välkommen den 9/11 kl. 9.00 - 14.00
Plats: Sörby retreatcenter
Kursledare: Uma Linn Isabella Lundholm
Kostnad: 750 för hela dagen inkl. mat och recept.
Anmälan som är bindande: kontakt@sorbyretreatcenter.com
Email address *
Namn *
Your answer
Telefonnummer *
Your answer
Hemadress *
Your answer
Har du några allergener?
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Sörby retreatcenter AB. Report Abuse