Admin és beállítási segítségek kérése
Ez akkor való neked, ha tudod hogy van a funkció esetleg használod is, csak beállításában segítséget kérsz vagy nem találod!
———
A segítséget elsősorban az admin főoldalán az "ÚJ FUNKCIÓ ÉS KÖZLEMÉNYEK" dobozban fogld megkapni, vagy az admin helpjének a leírásában fogjuk a súgót bővíteni, annak frissítésével vagy kiegészítésével 1-2 napon belül. Amennyiben az ott található iránymutatások nem segítenek, kérlek jelentkezz be valamelyik skype rendszeroktatásra vagy kérdezz felelek konzultációra weboldalunkon. Általános észrevételek visszajelzéseit az admin főoldalán (Vezérlő) is megtalálod a "Új funkciók és közlemények" blokban.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
FONTOS!
Ezt a segítégkérést csak akkor érdemes kitöltened, ha nem tudsz konzultációra bejelentkezni és elegendő admi felüeti válasz. ::: Érdemes tudnod, hogy kérdezz-felelek konzultációra bejelentkezve személyesen mutatjuk meg és válaszolunk a kérdésedre, érdemes elsődlegesen ide bejelentkezned. Választhatod admin Főoldali válaszunk lehetőségét is, amennyiben nem várhat a válasz és szeretnél 1 napon belül választ kapni (Admin főoldal vagy help kiegészítéssel). Kérdezz-Felelek konzultáció: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSd_qNCC-K-JyGJ0FyKIqxOL2kfRKG-RO5TxRJ4uzuCnFzdRpQ/viewform
Neved:
E-mail címed: *
Aki be tud jelentkezni kérdezz-felelek konzultációra.
Telefonszámod: *
Weboldalad címe, ha van:
Hol található (az adminban vagy bárhol) amit keresel, vagy amihez segítséget kérsz?
Ide írd le amiben segítséget kérsz: *
Sürgőssége?
Miben kérsz segítséget? *
Szeretnél-e, hogy az adminba videóval egészítsük ki a segtséget? *
Visszajelzések hol szeretném megkapni? *
Required
Ha kiderül, hogy a rendszer még nem rendelkezik ilyen funkcióval, mit szeretnél? *
KÖSZÖNETNYÍLVÁNÍTÁS (Megjegyzés)
Köszönjük, hogy elősegítesd munkánkat a pontos leírással.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Quickstudio Group. Report Abuse