Ενημερωτικές Συναντήσεις για μαθητές Γ’ Γυμνασίου και Α’ Λυκείου από την Υπηρεσία Καθοδήγησης Καριέρας του ΟΝΕΚ
Η Υπηρεσία Καθοδήγησης Καριέρας του Οργανισμού Νεολαίας Κύπρου, διοργανώνει δύο διαδικτυακές ενημερωτικές συναντήσεις για μαθητές Γ’ Γυμνασίου και Α’ Λυκείου.

Σκοπός της συνάντησης που απευθύνεται σε μαθητές/τριες Γ’ Γυμνασίου είναι η ενημέρωση τους καθώς και των γονέων και κηδεμόνων τους για τον Προσανατολισμό μετά το Γυμνάσιο.

Η συνάντηση για τους μαθητές/τριες της Α’ Λυκείου στοχεύει στην ενημέρωση τους για την επιλογή Ομάδων Μαθημάτων Προσανατολισμού και Κατευθύνσεων στο Λύκειο.

Οι ενημερωτικές συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν από τους εξειδικευμένους και έμπειρους Σύμβουλους Επαγγελματικού Προσανατολισμού της Υπηρεσίας Καθοδήγησης Καριέρας του ΟΝΕΚ.
Email address *
Ονοματεπώνυμο *
Τηλέφωνο *
Επαρχία διαμονής *
Σε ποια ενημερωτική συνάντηση επιθυμείτε να συμμετέχετε; *
Required
Είστε: *
Required
Θέλετε να λαμβάνετε ενημερώσεις από τον Οργανισμό Νεολαίας Κύπρου; *
Γενικός Κανονισμός Προστασίας Δεδομένων (ΕΕ) 2016/679
Με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων (ΕΕ) 2016/679 και τη ισχύουσα νομοθεσία στην Κύπρο για την προστασία των δεδομένων, η οποία δύναται να τροποποιείται κατά καιρούς, ο αιτών, δίνει τη συγκατάθεσή του στον Οργανισμό Νεολαίας Κύπρου (διοργανωτής), ως υπεύθυνος επεξεργασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, να επεξεργάζεται τα προσωπικά δεδομένα του αιτούντος για σκοπούς που αφορούν στην εκδήλωση για την οποία αιτείται, συμπεριλαμβανομένων και ειδικών κατηγοριών προσωπικών δεδομένων.Ο διοργανωτής επεξεργάζεται τα προσωπικά δεδομένα του συμμετέχοντα για τους σκοπούς που περιγράφονται πιο πάνω στη νόμιμη βάση ότι: (i) ο συμμετέχοντας έχει συναινέσει σε αυτήν την επεξεργασία, και (ii) η επεξεργασία των δεδομένων θεωρείται απαραίτητη για τους σκοπούς των νόμιμων συμφερόντων που επιδιώκει ο διοργανωτής σε σχέση με τη συγκεκριμένη διοργάνωση Πρόσβαση στα προσωπικά δεδομένα του συμμετέχοντα, εκτός από τον διοργανωτή, και τους υπαλλήλους του, μπορεί να έχουν οι εκπρόσωποι του, οι ανάδοχοι καιοι εκπαιδευτές της διοργάνωσης. Ο συμμετέχων έχει το δικαίωμα να ζητήσει από τον Οργανισμό Νεολαίας Κύπρου πρόσβαση και διόρθωση ή διαγραφή προσωπικών δεδομένων ή περιορισμό της επεξεργασίας σχετικά με το αντικείμενο των δεδομένων ή να αντιταχθεί στην επεξεργασία των δεδομένων, όπως και στο δικαίωμα μεταφοράς των δεδομένων του.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy