Tirana #PrideOn
Më datë 15 Maj, do të realizojmë për herë të parë Paradën Virtualisht, ku do japim mesazhet dhe do ngremë zërin për të drejtat tona e të komunitetit LGBTI+ në Shqipëri. Për të marrë pjesë në Paradën Virtuale, drejtojuni lidhjes në vijim ku mun dhe të rregjistroheni për të marrë kredencialet e futjes në Tirana #PrideON.

Parada virtuale #PrideOn do të transmetohet në rrjetet tona sociale të Aleanca LGBT dhe Historia Ime më datë 17 Maj, për të shënuar Ditën Ndërkombëtare kundër Homofobisë, Transfobisë dhe Bifobisë.

Të dhënat tuaja do të përdoren vetëm për të bërë të mundur dhënien e kredencialeve për t'ju bashkuar takimit më datë 15 Maj në orën 12:30. Llogaria në rrjete sociale ju kërkohet vetëm për konfirmimin e identitetit tuaj nga ana jonë, për të parandaluar incidente të ndryshme që mund të ndodhin gjatë takimit.
Emri, Mbiemri
E-mail (adresa që do të përdorni për të marrë pjesë në takim) *
Një llogari e juaja në rrjete sociale për të konfirmuar identitetin tuaj. *
A dëshironi të merrni pjesë në takim duke dhënë mesazhin tuaj me audio dhe video gjatë takimit?
Clear selection
Komente/Sugjerime:
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. - Terms of Service - Privacy Policy