Αίτηση συμμετοχής στο σεμινάριο του Κ.Π.Ε. Κιλκίς : «Κάθε σχολείο, ένας ευεργετικός αρωματόκηπος»
Το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Κιλκίς (ΚΠΕ Κιλκίς), ως συντονιστής φορέας του ΤΔΠΕ «Όψεις Βιοποικιλότητας και Αειφορίας: Από το Βοτανικό στο Σχολικό Κήπο» σε συνεργασία με τις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς, Ανατ. Θεσσαλονίκης και Ημαθίας / Υπεύθυνους Σχολικών Δραστηριοτήτων & Π.Ε και τον Ελληνικό Γεωργικό Οργανισμό ΔΗΜΗΤΡΑ , διοργανώνει το μονοήμερο θεματικό σεμινάριο με θέμα «Κάθε σχολείο, ένας ευεργετικός αρωματόκηπος»
Το σεμινάριο απευθύνεται σε σαράντα (42) εκπαιδευτικούς Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης των ανωτέρω Διευθύνσεων Εκπάιδευσης με στόχο την επιμόρφωσή τους στη θεματική του σεμιναρίου υπό το πρίσμα της Εκπαίδευσης για το Περιβάλλον και την Αειφορία. Κατά την εξέταση των αιτήσεων συμμετοχής θα προηγούνται α) οι εκπαιδευτικοί που συμμετέχουν στο ανωτέρω δίκτυο και β) οι εκπαιδευτικοί που θα υλοποιήσουν πρόγραμμα Π.Ε. κατά το τρέχον σχολικό έτος.
Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 11 Νοεμβρίου από τις 9.30 – 14.00, στο Κιλκίς, στις εγκαταστάσεις του Βαλκανικού Βοτανικού Κήπου Κρουσσίων. Η μετακίνηση των εκπαιδευομένων στο πεδίο ( από Κιλκίς στο ΒΒΚΚ) θα γίνει με πούλμαν ναυλωμένο από το ΚΠΕ Κιλκίς. Η υποβολή της ηλεκτρονικής φόρμας αποτελεί αίτηση συμμετοχής στο σεμινάριο και πρέπει να υποβληθεί μέχρι και τις 24/10/2017
Για οποιαδήποτε πληροφορία επικοινωνήστε με το Κ.Π.Ε. Κιλκίς στο 2341094303 ή στο e.mail kpekilkis@sch.gr
ΟΝΟΜΑ *
Your answer
ΕΠΩΝΥΜΟ: *
Your answer
Ειδικότητα: *
Your answer
Αριθμός Μητρώου Εκπαιδευτικού (ΑΦΜ για αναπληρωτές και ωρομισθίους)
Your answer
Διεύθυνση Εκπαίδευσης *
Σχολική Μονάδα που υπηρετώ *
Your answer
Είστε μέλος του Δικτύου : «Όψεις Βιοποικιλότητας και Αειφορίας: Από το Βοτανικό στο Σχολικό Κήπο» ; *
Κινητό τηλέφωνο:
Your answer
E-Mail : *
Your answer
Υλοποιείτε ή θα υλοποίησετε πρόγραμμα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης κατά το τρέχον εκπαιδευτικό έτος; *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms