Shake 2019 inschrijvingen
Voor je ligt het inschrijfformulier voor het Shake Korfbal Event 2019.

Voordat je enthousiast gaat invullen, lees eerst het onderstaande goed door.

Alleen volledig ingevulde formulieren worden door ons in behandeling genomen.

Hoe werkt de inschrijving van het Shake Korfbal Event:

De inschrijving verloopt in vier fase, als volgt:

Fase 1: Je hebt een volledig ingevuld inschrijfformulier verstuurt. Als de inschrijving door ons is ontvangen, nemen wij de inschrijving in behandeling.

Fase 2: Je ontvangt van ons een bevestiging van ontvangst, waarbij tevens het verzoek wordt gedaan om het inschrijfgeld over te maken. (wij streven ernaar dit binnen 48 uur na ontvangst van jullie inschrijving te doen)

Fase 3: Wij hebben jullie inschrijfgeld ontvangen, ook hierbij streven we ernaar om dit binnen 48 uur na ontvangst van het geld aan jullie te melden. (houdt er rekening mee dat sommige banken in het weekend geen overboekingen doen en als je niet bij de Rabobank zit kan dit ook enkele dagen vertraging opleveren).
Hierbij krijg je tevens de uitnodiging om je teamleden aan te melden.

Fase 4: Wij hebben de opgave van de teamleden ontvangen en een team van de andere sekse die ook hier is aanbeland. Dat wil zeggen dat jullie definitief zijn ingeschreven en ook hiervan krijg je van ons bericht. Dit is de laatste fase en hiermee is de inschrijving definitief.

De fases worden doorlopen en op datum bijgehouden in onze administratie. Wij hanteren hierin het beleid dat het team dat als eerste het inschrijfgeld overmaakt en de teamleden heeft opgegeven, ook als eerste doorgaat naar de volgende fase. Hierbij is niet van belang of je je eerder aangemeld hebt.Als je team fase 4 nog niet heeft bereikt en de inschrijving loopt op het einde, hetzij qua datum of omdat we vol zitten, kan de organisatie besluiten andere factoren mee te laten wegen.

Inschrijven kan alleen voor een compleet weekend van vrijdagavond tot zondagmiddag. De kosten hiervoor bedragen 35,00 Euro per persoon, dit is inclusief deelname aan het toernooi, twee overnachtingen, BBQ en twee maal ontbijt.

Als team dien je je eigen tent mee te nemen. Je dient er ook rekening mee te houden dat je niet met meerdere teams van dezelfde vereniging bij elkaar op de camping kunt worden geplaatst. Dus gemeenschappelijke tenten is niet mogelijk.


Namens de organisatie bedankt voor je inschrijving.

Next
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Aviotech. Report Abuse - Terms of Service