Program de consolidare a capacităților actorilor societății civile din Republica Moldova pentru implicarea lor în procesele de guvernare și de schimbare în bine a comunităților din care fac parte.
FORMULAR DE APLICARE

Proiectul „Parteneriate pentru liderismul femeilor și bună guvernare”, implementat de AO „Institutum Virtutes Civilis” (IVC) în parteneriat cu Fundația „Friedrich Ebert” Moldova, cu suportul financiar al Uniunii Europene și al Fundației „Friedrich Ebert” invită organizațiile societății civile să participe în Programul de consolidare a capacităților actorilor societății civile din Republica Moldova pentru implicarea lor în procesele de guvernare și de schimbare în bine a comunităților din care fac parte.
Proiectul oferă posibilitatea organizațiilor societății civile (OSC), grupurilor de acțiune locală (GAL) și grupurilor de inițiativă locală (GIL) să-și dezvolte capacitățile în domeniul monitorizării cheltuirii banilor publici în comunitatea lor, să contribuie la sporirea transparenței procesului decizional în comunitate precum și să dezvolte activități de informare a cetățenilor și încurajare a cetățeniei active.

Propunem organizațiilor societății civile, grupurilor de inițiativă locală și grupurilor pentru acțiune locală următoarele oportunități:
- Dezvoltarea capacităților OSC-urilor pentru a participa în procesele ce asigură buna guvernare, cum ar fi transparența decizională, elaborarea participativă a politicilor publice, anticorupție, integritatea APL și monitorizarea achizițiilor publice;
- Dezvoltarea abilităților participanților privind instrumentele/ tehnicile de implicare a cetățenilor în procesele de guvernare locală;
- Participanții cu cele mai bune performanțe vor beneficia de suport în organizarea a 4 ateliere privind buna guvernare în cele patru raioane partenere ale proiectului (Ialoveni, Rezina, Telenești, Strășeni), în cadrul cărora participanții vor elabora planuri de acțiune privind implicarea în procesele de guvernare în comunitățile din care fac parte.

Sesiunile de instruire vor avea loc în noiembrie 2021. Atelierele pentru cetățeni privind buna guvernare vor fi desfășurate în perioada decembrie 2021-februarie 2022. Costurile de instruire vor fi asigurate de către organizatori.

Organizațiile societății civile, Grupurile de inițiativă locală și Grupurile de acțiune locală care doresc să beneficieze de activitățile proiectului sunt încurajate să completeze acest formular.

Înregistrările sunt acceptate până la data 30 septembrie 2021.

Prin completarea prezentului formular, îmi exprim consimțământul ca implementatorii proiectului „Parteneriate pentru liderismul femeilor și bună guvernare”, (Fundația „Friedrich Ebert” Moldova și AO „Institutum Virtutes Civilis") să colecteze, să includă în baza de date, să administreze și să prelucreze datele mele cu caracter personal indicate în acest formular, în condițiile legislației în vigoare.

Vă mulțumim pentru interesul manifestat pentru proiectul „Parteneriate pentru liderismul femeilor și bună guvernare”!

Sign in to Google to save your progress. Learn more
Numele/ Prenumele: *
Funcția: *
Denumirea organizației și anul fondării: *
Adresa juridică a organizației și localitatea (inclusiv raionul): *
Tel. *
E-mail. *
Bifați o opțiune care indică ce fel de instituție reprezentați. *
Numărul de membri: *
Bifați domeniul de activitate al organizației: *
Ați realizat anterior activități/ proiecte în domeniul bunei guvernări? *
Dacă da, menționați câteva exemple:
Descrieți care este motivația de a participa la acest proiect. (Max. 250 cuvinte) *
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy