Sök jobb hos oss.
Va roligt att du vill jobba med oss i sommar. Här nedan ser du vilka tjänster som finns tillgängliga samt under vilken period. Vi värdesätter dig som person och väger det högre än erfarenhet & utbildning. Vi ser gärna att du som söker är nyfiken, prestigelös, glad och easy-going som tycker att skratta. Gotlänningar eller du med eget boende på Gotland meriteras
För & Efternamn
E-Post
Personnummer
Mobilnummer
Boende på Gotland?
Kafé/Bar
I kafét möter du våra fantastiska gäster. Du är en social, utåtriktad person som gillar att träffa folk och har lätt för att möta olika personligheter. Du är med i matproduktionen, försäljning och dryckeshantering. I kafét händer det mycket hela tiden vilket du drivs av. Uppgifterna är många och varierande. Allt ramas in i en arbetsmiljö som ligger 15 meter från strandkanten. Som arbtesledare har du ansvar för beställningar, meny, scheman och den dagliga verksamheten.
Kafe/bar (från 18 år och uppåt)
Runner
Ditt jobb är smörjmedlet i verksamheten. Dina uppgifter är viktiga för att Surflogiet skall fungera på ett smidigt sätt över alla enheter. Du kommer ha varierande uppgifter bakom verksamhetens alla delar som skiljer sig från pass till pass. Dina arbetsområden är sortering, märkning, avdukning, källsortering mm. Du jobbar inte heltid utan dina arbetstimmar är mellan 4-6 per dag.
Runners (från 14år och uppåt)
Receptionist/butikssäljare/bokning
"Välkommen till Surflogitet" kommer vara din mest upprepade mening i sommar. Du jobbar i centret och administrerar våra bokningar, tar hand om tälthotellets fantastiska gäster, säljer våra produkter i butiken och får en bred kunskap om verksamhetens alla områden. Personalen i centret har också en bra kommunikation med vaktmästeri, städ, kafé och runners. Dina vänner beskriver dig som en person med "många bollar i luften" och har lätt för att träffa nya vänner.
Receptionist /butikssäljare /bokning (från 20 år och uppåt)
Aktiviteter och events
Du brinner för vattensporter och kan eller vill utveckla dina befintliga kunskaper i vågsurfing, stand up paddle, vindsurfing, skimboard, kitesurfing mm. Du kommer jobba med utbildningar och turer för privatpersoner och vara ansvarig för aktiviteterna med våra grupper och konferenser.
Aktiviteter och events
Städ
Egneskaperna som utmärker dig är ordning och reda. Du har en stark blick för detaljer och definierar inredning som en livsstil. Under dina vingar ligger bland annat vårt tälthotell där vi jobbar med flera spännande partners. I dina blandade uppgifter så är ditt huvudfokus att skapa den perfekta miljön för våra gäster.
Städ
Ladda upp filer
Här har du möjlighet att ladda upp ditt CV, personliga brev samt ett nytaget foto på dig själv.
Filuppladdning CV/personligt brev/foto
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Surflogiet. - Terms of Service