Sifferguiden - Kundformulär
Här fyller du i dina uppgifter som efterfrågas för respektive rad. Uppgifterna är till för att kunna göra så grundläggande uträkningar som möjligt samt att jag ska veta till vilken mail och till vem jag ska skicka en Swishförfrågan till. OBS! Betalning tas bara emot via Swish, och när betalning har gjorts skickar Victoria dig din personliga sifferguide.

Dina uppgifter kan bara Victoria Tigerdraake se och de kommer inte användas vidare till annan part eller vidare marknadsföring. Din uppgifter raderas efter Victoria har skickat dig din beställning samt fått in betalningen.

Vad kommer inkluderas i din personliga sifferguide (Kostnad 500 kr):
- Nummer på din Jord/livslinje och dess betydelse av siffra
- Nummer på din Mönsterlinje och dess betydelse av siffra
- Nummer på din Inre-& Yttre livslinje och dess betydelse av siffror
- Nummer på din Karmaläxa och dess betydelse av siffra

OBS! Victoria kommer göra beställningar först vid slutet av vecka 20 2022. Efter det tar det 3-10 arbetsdagar att få din sifferguide färdig.

Om det skulle bli problematiskt att fylla i detta formulär - maila till overnaturligtvis@gmail.com och skicka svar på det som efterfrågas via detta formulär.

Sign in to Google to save your progress. Learn more
Skriv din födelsedag + födelsemånad + födelsedagsår (t.ex. 20 januari 1993) *
Skriv hela ditt namn du föddes med (T.ex. Victoria Emilie Desirée Johansson) *
Har du något nytt namn som du vill ska vara med i beräkningen? (t.ex. nytt efternamn)? Om ja, så kommer det kosta 100 kr extra utöver de 500 kr.
Clear selection
Om ja på föregående: Skriv ditt nya namn (hela fullständiga namn)
Ditt mobilnummer - Detta är för att Victoria ska kunna göra betalningsförfrågningar via Swish. Swish är det enda betalningssättet *
Skriv din mailadress (t.ex. overnaturligtvis@gmail.com) - Victoria kommer skicka dig ett dokument där dina siffror och dess olika betydelser finns med. *
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy