Prijavnica za sudjelovanje u radionici interpretacijskog planiranja
* Sadržaj dokumenta isključiva je odgovornost KA-MATRIX – Udruge za društveni razvoj. | Stajališta izražena u ovom dokumentu isključiva su odgovornost KA-MATRIX – Udruge za društveni razvoj i ne odražavaju nužno stajalište Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske. *


Poštovani/e,

zahvaljujemo Vam se na interesu za sudjelovanje u radionici interpretacijskog planiranja koju u sklopu projekta „Znanjem do Zvijezde – primjena društveno korisnog učenja na kulturnom nasljeđu zajednice“ (UP.04.2.1.02.0029). Nositelj projekta je KA-MATRIX – Udruga za društveni razvoj, a partner Veleučilište u Karlovcu. Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda. Projekt sufinancira Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske. Ukupna vrijednost iznosi 763.224,25 kuna. Projekt sufinancira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda u iznosu od 648.740,61 kuna (85%), a preostali iznos Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske (15%).

Svrha je radionica osposobljavanje sudionika projekta (zaposlenika i korisnika organizacija civilnog društva te profesora i studenata Veleučilišta u Karlovcu na području društveno korisnog učenja) u interpretaciji, brendiranju i menadžmentu kulturne baštine. Radionice će biti usmjerene na savladavanje znanja iz područja interpretiranja baštine i planiranja infrastrukture i medija interpretacije.

S obzirom na ograničen broj sudionika u radionici molimo Vas da ispunite ovu prijavnicu. Za sve upite molimo Vas da se obratite na tomislav@ka-matrix.hr ili romana@ka-matrix.hr.

Rok za prijavu: 05.04.2019. godine

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.
Projekt sufinancira Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske.
O IZVODITELJIMA RADIONICE
"Planiranje kvalitetne interpretacije baštine zahtjeva usklađivanje potrebe posjetitelja i lokalne zajednice, upravljača i same baštine. Nije lako postignuti ravnotežu svih ovih dionika, ali kada se jednom postigne, svi su pobjednici! Dobrom organizacijom postiže se učinkovito upravljanje posjetiteljima i lokalnim stanovnicima, zaštita okoliš kroz izbjegavanje nepotrebnog trošenja resursa te uspješno postizanje planiranih rezultata. Ovaj 40-satni tečaj omogućuje sudionicima da odrede što njihovo mjesto čini posebnim, odrede interpretacijske ciljeve, ciljne skupine, snažne priče i interpretacijske medije za njihovu prezentaciju. U sklopu tečaja polaznici će proći kroz cijeli proces interpretacijskog planiranja za određeni baštinski lokalitet, kritičke vježbe te izraditi plan interpretacije za odabrano mjesto." - Muze d.o.o.

Radionicu će voditi:
DRAGANA LUCIJA RATKOVIĆ AYDEMIR
Direktorica u Muze d.o.o. savjetovanje i upravljanje projektima u kulturi i turizmu, suosnivačica i potpredsjednica Hrvatske udruge za interpretaciju baštine – Interpretirajmo Hrvatsku te koordinatorica za Hrvatsku pri Europskoj udruzi za interpretaciju baštine – Interpret Europe.

VALYA STERGIOTI
Koordinatorica za trenere u Europskoj udruzi za interpretaciju baštine – Interpret Europe, certificirana za interpretacijsko planiranje pri NAI-u (National Association for Interpretation – USA). Radi kao freelance interpretacijski trener i planer.

Više o izvoditeljima radionice molimo Vas da potražite na njihovoj online stranici: http://www.muze.hr/

STRUKTURA RADIONICE
Radionica će se sastojati od sljedećih dijelova:
(1) JEDNE JEDNODNEVNE (UVODNE) RADIONICE; utorak, 09.04.2019. od 09:30h do 14:30h
(2) JEDNE PETODNEVNE RADIONICE (TEČAJ INTERPRETACIJSKOG PLANIRANJA); ponedjeljak - petak, 02.-06.09.2019., svakim danom od 09:00 do 17:00h; te
(3) ZADATAKA, koji će sudionici ispunjavati grupno ili samostalno između prve jednodnevne i druge petodnevne radionice.
U okviru predloženog programa prijavljujem se za sudjelovanje u CJELOKUPNOM programu radionice, kako je opisan gore, bez izostanaka: *
Required
Potvrđujem da sam spreman/na samostalno ili u grupi raditi na rješavanju zadataka ("zadaće") između dvaju radionica, kao sastavnom dijelu radionice: *
Required
PODACI O SUDIONIKU/ICI
Molimo Vas da popunite podatke koje tražimo u nastavku, a koji će se koristiti za potrebe organizacije tečaja i radionica. U slučaju bilo kakvih poteškoća, molimo kontaktirajte nas putem maila na adresu: info@ka-matrix ili tomislav@ka-matrix.hr.
Ime i prezime: *
Your answer
Kontakt broj: *
Your answer
E-mail: *
Your answer
Zanimanje: *
Your answer
Organizacija iz koje dolazite / koju predstavljate: *
Your answer
Područje djelovanja organizacije / područje nastave: *
Your answer
Prethodna iskustva: *
Da, imam mnogo iskustva
Imam iskustva
Niti imam niti nemam iskustva
Nemam iskustva
Uopće nemam iskustva
Rad u kulturi / rad s baštinom
Interpretiranje kulturne baštine
Predstavljanje kulturne baštine
Planiranje
Motivacija (do 1500 znakova s prazninama): *
Your answer
POZNAVANJE ENGLESKOG JEZIKA
Uz vodstvo stručnjaka u području interpretacijskog planiranja iz Hrvatske, u izvedbi radionice sudjelovat će i stručnjakinja Valya Stergioti, koordinatorica za trenere u Europskoj udruzi za interpretaciju baštine – Interpret Europe, certificirana za interpretacijsko planiranje pri NAI-u (National Association for Interpretation – USA), koja radi kao freelance interpretacijski trener i planer. Molimo Vas da ocijenite Vaše poznavanje jezika kako bi izvoditelji radionice se mogli odgovarajuće pripremiti:
5 - Odlično
4 - Vrlo dobro
3 - Dobro
2 - Loše
1 - Vrlo loše
Pisanje
Razumijevanje govora
Govor
OSTALO
Prehrambene navike ili alergije: *
Your answer
Posebne potrebe: *
Your answer
Bez naslova
Sadržaj dokumenta isključiva je odgovornost KA- MATRIX – Udruge za društveni razvoj. | Stajališta izražena u ovom dokumentu isključiva su odgovornost KA-MATRIX – Udruge za društveni razvoj i ne odražavaju nužno stajalište Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service