АНКЕТЕН ЛИСТ ЗА СЛЕДЕЊЕ НА ЗАДОВОЛСТВОТО НА КОРИСНИЦИТЕ - ЦЛА
СО ВАША ПОМОШ ДО ПОДОБАР КВАЛИТЕТ НА НАШИТЕ УСЛУГИ
БЛАГОДАРИМЕ!
ЦЛА
Ве молиме да го пополните Прашалникот кој што има за цел отценување на успешноста на соработката со Вашата организација.
Стeпeнот на вашето задоволство од нашата соработка изразете го со заокружување и/или истакнување на броевите од 1 до 5.
Дали сте задоволни со рокот во кој што добивате одговор на Вашите барања? *
Воопшто не сме задоволни
Многу сме задоволни
Дали сте задоволни со роковите за кои што ги нудиме нашите услуги? *
Воопшто не сме задоволни
Многу сме задоволни
Дали сте задоволни со квалитетот на нашите услуги? *
Воопшто не сме задоволни
Многу сме задоволни
Дали сте задоволни со брзината на решавање на рекламациите за квалитет на нашите услуги (доколку ги има)? *
Воопшто не сме задоволни
Многу сме задоволни
Дали сте задоволни со нивото на комуникација која што ја имате остварено со нашите вработени? *
Воопшто не сме задоволни
Многу сме задоволни
Ваши предлози и сугестии за унапредување на соработката:
Your answer
Име на фирма (корисник), лице за контакт
Your answer
Адреса, телефон, e-mail
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Biroproekt.com.mk. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms