Intekenen op een livestream
Laat woonzorgcentra, ziekenhuizen of zorgcentra voor volwassenen/kinderen met een beperking in jouw gemeente mee genieten van cultuur.

Als satellietcentrum faciliteer je de vertoning van een gelivestreamde voorstelling voor het publiek in de ontvangende zorgcentra of ziekenhuizen. Voor de vaste prijs van 450 euro (incl. btw) bedien je 1 of meerdere zorgvoorzieningen uit je gemeente of omliggende gemeente (als daar geen cultuurhuis is).

Vanaf 16 deelnemende huizen gaat de livestream door. Anders wordt de livestream geannuleerd. Je wordt daarvan tijdig verwittigd. Kan er door COVID19-maatregelen geen live publiek aanwezig zijn in de zaal, dan bekijken we samen met de deelnemende cultuurhuizen of het bedrag van uitkoopsom voor de artiest gedeeld kan worden. In dat geval betalen de satellietcentra, naast het bedrag voor de organisatie van de livestream, een bijkomende bijdrage voor de uitkoopsom. Zodra deze situatie zich voordoet zullen we met alle partijen overleggen.

Cultuurconnect begeleidt je telkens in de volgende stappen van de voorbereiding op de livestream en organiseert een test-stream, zodat je weet hoe het werkt. Als extra omkadering krijg je toegang tot het leerplatform met tips en tricks om de zorgvoorziening(en) technisch, communicatief en op het vlak van beleving en sfeercreatie te ondersteunen.

Alle informatie en voorwaarden lees je op www.cultuurconnect.be/livestreaming 
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Voornaam *
Naam *
Telefoonnummer *
Organisatie *
Facturatieadres *
Het officiële adres waarop gefactureerd mag worden.
Postcode *
Gemeente *
Bestelbon *
Bestelbonnummer *
Geef je bestelbonnummer door indien gekend.
Op welke livestream wil jij intekenen met een (woon)zorgcentrum of ziekenhuis in je regio? (indien je wenst in te schrijven op meerdere livestreams, gelieve een nieuw formulier in te vullen) *
Met welke (woon)zorgcentra of ziekenhuizen ga je de samenwerking aan? *
Ik heb een (mondeling) akkoord van de (woon)zorgcentra of ziekenhuizen om de gelivestreamde voorstelling te vertonen. *
Extra opmerkingen of vragen
* Door je in te schrijven voor één van de livestreams ga je akkoord met onze privacyverklaring en de daarin omschreven verwerking van jouw persoonsgegevens (https://www.cultuurconnect.be/privacy). Je kan deze toestemming op elk moment opnieuw intrekken.
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This form was created inside of Cultuurconnect. Report Abuse