Inscripcions jornada formativa Xarxa BCN Antirumors "Ampliem la mirada intercultural: interseccionalitat i pensament decolonial"
Dijous 13 de juliol, de 9.30h a 19h- Casal d'Entitats Mas Guinardó (Pl. Salvador Riera, 2)
Sign in to Google to save your progress. Learn more
DADES ASSISTENT
1. Nom *
2. Cognom *
3. Gènere *
4. Nom de l'entitat (si s'escau)
5. Ets membre de la Xarxa BCN Antirumors? *
5. Adreça de correu electrònic *
6. Número de telèfon
INSCRIPCIÓ JORNADA
Indica la teva participació a la jornada *
INSCRIPCIÓ TALLERS
A la tarda, de 17h a 18.30h, hi haurà una part de tallers que es desenvoluparan simultàniament. Cada persona podrà fer un taller.  Cal que escolliu la vostra preferència i una segona opció. Les places són limitades, per tant, en cas necessari s'equilibraran els grups tenint en compte la segona opció indicada.
Opció 1 (preferència) *
Opció 2 *
DINAR
Al migdia, de 14h a 15.30h hi haurà un espai per dinar i seguir fent Xarxa. Al mateix Casal d'Entitats Mas Guinardó hi haurà la possibilitat de dinar per un preu assequible (per determinar en breu). Cal que ens indiquis si voldràs quedar-te a dinar, per tal de fer la reserva.
Voldràs quedar-te a dinar al Casal d'Entitats Mas Guinardó? *
En el cas de quedar-te a dinar, indica si tens alguna restricció o intolerància alimentària
Protecció de dades
D’acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, us informem que les vostres dades personals s’incorporaran al fitxer "Serveis d'informació i Atenció Ciutadana" de l’Ajuntament de Barcelona, amb la finalitat de gestionar de forma multicanal el servei d’informació i l’atenció a les persones que contacten amb aquest Ajuntament i/o fan us de serveis municipals, així com informar d‘aquells serveis o actuacions municipals que, en base a les dades facilitades, es consideri que poden ser del seu interès.
Així mateix, en compliment de la Llei de Serveis de la Societat de la Informació 34/2002 de 11 de juliol, us indiquem que en informar el camp email o telèfon mòbil ens autoritzeu a emprar aquests mitjans per informar-vos de les activitats del Programa BCN Interculturalitat i les seves línies d’actuació.
Les vostres dades només seran cedides a Administracions o Ens públics que ho requereixin en ús de les seves competències previstes en una norma amb rang de Llei. Consentiu expressament en el tractament de les vostres dades per a la finalitat indicada. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel•lació i oposició, adreçant-vos per escrit al Registre General de l’Ajuntament: Pl Sant Jaume 1, 08002 Barcelona, indicant clarament en l’assumpte Exercici de Dret LOPD.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy