Aanmeldingsformulier Comenius Zomercursus Nederlandse Taal en Cultuur 2017 te Olomouc
Met dit formulier kan je je aanmelden voor de Comenius Zomercursus Nederlandse Taal en Cultuur die van 9 tot 19 juli 2017 in Olomouc (Tsjechië) plaatsvindt.

De cursus staat dit jaar in het teken van media. Er wordt aandacht besteed aan verschillende soorten media, zoals TV, medialandschap en sociale media, omdat die in de huidige samenleving een grote rol spelen.

Je krijgt lessen Nederlands van vier ervaren docenten uit Nederland en Vlaanderen. Daarnaast staan er lezingen en culturele activiteiten op het programma. Je leert niet alleen meer over de Lage Landen, maar ook over de gaststad Olomouc.

De cursus is bestemd voor Bachelorstudenten Nederlands in Centraal- en Oost-Europa. Wie wil deelnemen, moet in juli minstens twee semesters Nederlands achter de rug hebben.

De Nederlandse Taalunie, de Algemene Afvaardiging van de Vlaamse Regering in de Tsjechische Republiek, CEEPUS en de Nederlandse Ambassade financieren de cursus. Dankzij hun steun is de cursus gratis; accomodatie en twee maaltijden per dag zijn inbegrepen. Wel moeten deelnemers hun reiskosten (en reisverzekering) zelf betalen. Ook betalen zij bij aankomst een contributie van 5 euro. Daarmee worden zij lid van de vereniging Comenius. Van 15 studenten zal gevraagd worden om een Ceepus-application in te vullen. Dit gebeurt geheel electronisch en kost een paar minuten. De beurs die de student krijgt zal echter bedoeld zijn voor de organisatie en wordt niet als persoonlijke beurs beschouwd.

Heb je vragen? Mail dan naar zomercursus.olomouc@gmail.com .

Wil je graag deelnemen? Vul dan alle gegevens in en klik op verzenden. De deadline is 31 december 2016. Begin januari laten we weten of jij één van de gelukkigen bent.
Persoonlijke gegevens
Vul hieronder je persoonlijke gegevens in.
Achternaam *
Your answer
Voornaam *
Your answer
Geslacht *
Postadres *
Your answer
Telefoonnummer *
Your answer
E-mailadres *
Your answer
Geboortedatum *
MM
/
DD
/
YYYY
Nummer identiteitskaart of paspoort *
Your answer
Moedertaal *
Your answer
Dieetwensen en -verplichtingen (let op! Deze dieetwensen zijn definitief) *
Required
Studie Nederlands
Aan welke universiteit studeer je en in het hoeveelste jaar van de Bachelorpleiding zit je? Als je Nederlands als keuzevak volgt, vermeld dan bij "anders" hoeveel lesuren Nederlands je tot nu toe gevolgd hebt.
Universiteit *
Your answer
Studiejaar *
Zomercursussen en verblijf in de Lage Landen
Heb je ooit een zomercursus Nederlands gevolgd? Ben je al in Nederland of Vlaanderen geweest? Kruis telkens het meest toepasselijke antwoord aan!
Eerdere zomercursussen Nederlands *
Required
Verblijf in Nederland en/of Vlaanderen *
Required
Niveau Nederlands
Heb je een Certificaat Nederlands als Vreemde Taal? Zo ja, geef aan voor welk profiel. Schat vervolgens het niveau van je Nederlands in. Hoe goed ben je in lezen, luisteren, spreken en schrijven?
Certificaat Nederlands als Vreemde Taal *
Required
Lezen in het Nederlands *
zwak
zeer goed
Luisteren in het Nederlands *
zwak
zeer goed
Schrijven in het Nederlands *
zwak
zeer goed
Spreken in het Nederlands *
zwak
zeer goed
Motivatiebrief
Schrijf hieronder een korte motivatiebrief (ongeveer 200 woorden). Waarom wil je deelnemen aan de zomercursus in Olomouc? Ben je ooit al in Olomouc/Tsjechië geweest? Ben je geïnteresseerd in het thema media? Zo ja, wat vind je met name interessant aan dit thema?
*
Your answer
Opmerkingen
Heb je nog opmerkingen die je in het formulier niet kwijt kon? Vermeld ze dan hieronder! Klik daarna op verzenden.
Your answer
Verklaring
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy