Asociacioni Alumni "UMIB"
Kjo formë shërben për anëtarësim të studentëve të diplomuar të Universitetit të Mitrovicës
"Isa Boletini". Të dhënat përsonale të studentëve do të mbesin konfidenciale, dhe do të përdorën vetëm për qëllime statistikore të Universitetit.
Te dhënat përsonale
Emri (Emri i Prindit) Mbiemri *
Your answer
Numri personal *
Your answer
Datëlindja *
MM
/
DD
/
YYYY
Qyteti *
Your answer
E-mail *
Your answer
Telefoni *
Your answer
Shkollimi
Fakulteti ku keni diplomuar? *
Required
Departamenti *
Your answer
Niveli i studimeve *
Data e diplomimit *
MM
/
DD
/
YYYY
A jeni duke i vazhduar studimet postdiplomike? *
Institucioni ku jeni duke i vazhduar studimet postdiplomike? *
Karriera
A jeni i/e punësuar?
Sa gjatë keni pritur që të punësoheni? *
Sektori ku ju jeni punësuar? *
Koment
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of University Of Mitrovica "Isa Boletini". Report Abuse - Terms of Service