Inschrijving 2e 'Ready? Set... Quiz'
ONZE QUIZ IS VOLZET! JE KAN JE WEL OP DE WACHTLIJST ZETTEN DOOR DIT FORMULIER IN TE VULLEN!

Op zaterdag 30 november 2019 organiseert Racing Club Tienen Atletiek de tweede ‘Ready? Set... Quiz’, een algemene kennis quiz voor alle niveaus!

Verwacht een avond vol spanning, onverwachte wendingen en veel amusement, waarin we in 18 thema’s over de meest uiteenlopende onderwerpen polsen naar jullie al dan niet algemene kennis. Goed kunnen quizzen is zeker geen vereiste voor een plezante en ontspannende avond!

Onze quiz gaat door in de Manège in Tienen (Sint-Jorisplein 25, Tienen). De deuren gaan open om 19u00 en we starten met de quiz stipt om 20u. Ploegen mogen maximaal bestaan uit 5 personen en betalen een luttele som van 20 euro.

Schrijf je snel in want de plaatsen zijn beperkt! Trommel dus je vrienden, kennissen, familieleden, collega’s, buren en aanverwanten op, stel een ploeg samen, test je algemene kennis en verzeker je van een avond vol (ont)spanning! Wij hopen alvast op jullie komst!

De opbrengst van deze quiz wordt gebruikt om de dagelijkse werking van de club te ondersteunen en te verbeteren (huur accommodatie, aankoop materiaal, trainers, etc.).

Je krijgt steeds een bevestiging van je deelname!
Email address *
Wie is jullie teamleider? *
Your answer
Wat is jullie ploegnaam? *
Your answer
Uit hoeveel personen bestaat jullie ploeg? (max 5) *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy