Intekenlijst boek Dichtbij
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Dankjewel voor je interesse in het boek 'Dichtbij'. Door dit boek te bestellen help je ook mee om het onderwerp kwaliteit van leven en kwaliteit van sterven meer aandacht te geven. Het proces waar onze zoon en wij als gezin doorheen zijn gegaan hebben wij als een 'goed voorbeeld' ervaren. Een voorbeeld dat laat zien hoe je wel samen met alle (medisch) betrokkenen kan beslissen rondom zorg in de laatste levensfase. Dit is zeker nog niet vanzelfsprekend in complexe zorgsituaties, we hopen dat dit boek daar een bijdrage aan mag leveren.
Verwachte verschijningsdatum
Na het invullen van dit formulier volgt geen bevestiging via de email wel direct van de inschrijving. Neem gerust contact op als je vragen hebt. Ik ben te bereiken op 06-43201290 of email naar: paulavandriesten@outlook.com.
Prijs
Het boek kost €26,- euro (inclusief de mogelijke verzendkosten, 3 euro extra voor verzenden naar België). Het boek kan je betalen doormiddel van een Tikkie via je mobiele nummer. Directe overschrijving is mogelijk maar de voorkeur gaat uit naar een Tikkie. Bankrekeningnummer: NL87INGB0755757270 ten name van: P.M. Hoekstra onder vermelding van 'Boek Dichtbij'. Na betaling stuur ik het boek toe binnen 2-3 werkdagen.
Ja, ik wil het boek bestellen:
Clear selection
Ik wil meer dan 1 exemplaar bestellen, namelijk:
Persoonlijke gegevens
Je naam
Straat + huisnummer
Postcode
Woonplaats
Betaalwijze
Clear selection
Telefoonnummer (voor eenmalig gebruik)
E-mail
Bezorgopties
Vragen en opmerkingen
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy