Εκδήλωση Ενδιαφέροντος εκπαιδευτικών και διοικητικών για εργασία ως επικουρικό προσωπικό στα Βαθμολογικά Κέντρα της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Κ. Μακεδονίας
Καλούνται οι εκπαιδευτικοί και διοικητικοί που ενδιαφέρονται να εργαστούν την περίοδο των πανελλαδικών εξετάσεων ως επικουρικό προσωπικό βαθμολογικών κέντρων να συμπληρώσουν την ηλεκτρονική φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος στο site www.kmaked.gr, μέχρι τις 22-05-2018.

Οι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί και διοικητικοί, μπορούν να υποβάλλουν μόνο ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας της Περιφερειακής Δ/νσης Εκπ/σης Κεντρικής Μακεδονίας στην επιλογή Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες.

Μετα την Εκδήλωση Ενδιαφέροντος θα ακολουθηθεί διαδικασία πιστοποίησης μέσω της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης και αποστολή οδηγιών μέσω email για την είσοδο στην Πλατφόρμα Ηλεκτρονικών Δηλώσεων της Περιφέρειας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας.
Στην τελευταία αυτή φάση ο ενδιαφερόμενος καλείται να επιλέξει και το βαθμολογικό Κέντρο που επιθυμεί να εργαστεί. Επισημαίνεται ότι κάθε εκπαιδευτικός ή διοικητικός επιτρέπεται να αιτηθεί εργασία σε ένα και μόνο βαθμολογικό κέντρο.

Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms