Long Alliantie Nederland - COPD en Hartfalen
Geachte deelnemer,

De Long Alliantie Nederland (LAN) is op dit moment bezig met een project omtrent patiënten die lijden aan een comorbiditeit van COPD en hartfalen. Dit project wordt uitgevoerd in samenwerking met leden van de NVALT, NVVC, NVLA, CAHAG, HartVaatHAG, V&VN longverpleegkundigen, V&VN Praktijkverpleegkundigen, NVZA en KNGF.

Het project inventariseert de samenwerking tussen de eerstelijns- en tweedelijnszorg, en ook de samenwerking tussen de afdeling cardiologie en pulmonologie. Het doel van dit project is om de knelpunten te inventariseren en om met praktische aanbevelingen te komen om de samenwerking te versterken.

Omwille van dit rapport willen we u vragen om deze enquête in te vullen. We zijn benieuwd naar uw visie omtrent de comorbiditeit van COPD en hartfalen. Ook zijn we benieuwd of er structurele samenwerking plaatsvindt in uw zorginstelling, welke knelpunten u in uw dagelijkse werkzaamheden tegenkomt en of u mogelijkheden ziet om deze samenwerking te verbeteren.

We willen u alvast hartelijk bedanken voor het invullen van de vragenlijst.

Heeft u verdere vragen of opmerkingen op het project, dan nodigen we u graag uit om contact met ons op te nemen via: spandauw@longalliantie.nl

In welk ziekenhuis bent u werkzaam? *
Your answer
In het ziekenhuis bent u werkzaam als: *
Wat is uw aandachtsgebied?
Your answer
Is er een structurele samenwerking in uw ziekenhuis tussen de afdeling pulmonologie en cardiologie? *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service